Adatvédelmi irányelvek


A személyes adatok védelméért és az adatvédelmi törvények betartásáért mi vállaljuk a felelősséget. Az alábbiakban információt talál arról, hogy mely személyes adatokat kapja meg a Santini online boltba való belépéskor és használatkor, az adatok felhasználásának céljával és feldolgozásának egyéb feltételeivel kapcsolatban.

I. Általános információk az Santini online bolt

a) Webes elemzés

Weboldalunk statisztikai értékelése során bizonyos adatokat állandóan névtelen formában rögzítünk és értékelünk (ezeket az "Adatok gyűjtése" részben részletezzük). Ezek az anonimizált adatok állnak a statisztikai szolgáltató rendelkezésére. Ezek olyan aggregált adatok, amelyeket nem lehet egyénileg hozzárendelni a felhasználóhoz, ezért nem lehet egyénileg törölni sem.

Összegyűjtött adatok

A Santini Online Shop látogatása során a böngésző által szolgáltatott információkat összegyűjtik és kiértékelik a beépített kóddal a következő adatokat:

  • kérelem (a kért adatfájl neve) (pl. Www.example.com/index.html)
  • böngésző típusa és verziója (pl. Internet Explorer 6.0)
  • böngészõ nyelve (pl. szlovák)
  • használt operációs rendszer (pl. Windows XP)
  • a böngészőablak belső felbontása
  • képernyőfelbontás
  • JavaScript aktiválása
  • a Java be- és kikapcsolása
  • a sütik be- és kikapcsolása
  • színtelítettség
  • referrer URL (a korábban meglátogatott oldal)
  • IP cím – a leggyorsabban anonimizált
  • hozzáférési idő
  • kattintások
  • az esetleges űrlapok tartalma (szövegmezők, például név és jelszó esetén csak az "kitöltött adat" vagy "nem kitöltött adat" információ kerül átvitelre)

b) IP cím

Az IP-cím elküldésre kerül, amikor beírja az egyes kiszolgálói kérelmeket. Ennek eredményeképpen a kiszolgálónak információi vannak arról, hogy hova kell elküldeni a kérelemre adott válaszát. Az ügyfél az IP-címet az internetszolgáltatótól kapja, amint csatlakozik az internethez. Az internetszolgáltató nyomon tudja követni, hogy melyik IP-címet rendelte az ügyfélhez egy bizonyos időpontban. Az IP-cím tárolása közben elvileg közvetetten meghatározható az IP-cím tulajdonosa. Emiatt az IP-címeket nem mi mentjük el, hanem a statisztikai szolgáltatásokat nyújtó szervek, de kizárólag arra a célra vannak fenntartva, hogy a szerver képes legyen válaszolni a kérelmére, valamint hogy elhárítsák a lehetséges számítógépes támadásokat. Az egyéb megrendelési adatok mellett az IP-címet azon felhasználók észlelésére használják, amelyek ismétlődő hamis megbízásokat hoznak létre. A megrendeléshez rendelt IP cím semmilyen módon nem kerül feldolgozásra marketing vagy más célra.

c) Cookies (Sütik)

Sok helyen a honlapunkon, úgynevezett cookie-kat használunk. A cookie-k olyan apró szövegfájlok, amelyek a számítógépen tárolódnak, és a böngésző mentheti le őket. A cookie-kat nem lehet hozzárendelni egy adott személyhez, és nem tartalmaznak személyes adatokat. Ha ezeket az adatokat az Ön személyére vonatkozó más adatforrásokhoz kapcsolja, akkor az csak akkor tehető meg, ha kifejezett beleegyezését adja a www.e-santini.hu oldalon.

A cookie-k elfogadása nem feltétlenül szükséges ahhoz, hogy meglátogasson a weboldalt. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy a Bevásárlókosár funkciói és a termék megrendelése csak akkor lehetséges, ha elfogadta a Santini online áruház funkcióit igénylő technikai cookie-kat. A cookie-k használatából nyert adatok csak a vásárlás technikailag biztonságos felhasználására szolgálnak, és a böngészési munkamenet befejezése után törlődnek.

A leggyakrabban használt cookie-k az ideiglenes cookie-k (munkameneti cookie-k), amelyek a böngészési munkamenet befejezése után törlődnek. Ezenkívül vannak olyan tartós cookie-k is (maradandó cookie-k), amelyek azonosítják Önt, mint névtelen látogatót a statisztikákhoz. A cookie-k nem okoznak kárt a számítógépen, és nem tartalmaznak vírusokat.

Különösen a következő cookie-kat használják:
  • tisztán technikai cookie-k, amelyek szükségesek a Santini online bolt működéséhez és az ügyfelek optimális megtekintéséhez (pl. terhelés csökkentése, naplózási funkciók, bevásárlókosár funkciók, élettartam: egy munkamenet)
  • konverziós cookie-k (konverziókövetéshez, élettartam: 7 vagy 30 nap) [összehasonlítás: Árukereső, Olcsóbbat stb.]

V nastaveniach prehliadača môžete stanoviť, či môžu byť cookies používané alebo nie. Ak si neželáte byť sledovaný výlučne na stránke www.e-santini.hu, môžete vyjadriť nesúhlas. Následne však nie je možné ďalej používať stránku.

A böngészőbeállításokban megadhatja, hogy a cookie-k használhatók-e vagy sem. Ha nem szeretné, hogy kizárólag a www.e-santini.hu oldalon figyeljék, akkor kifejtheti ellenérzéseit. Az oldal használata a továbbiakban azonban nem lehetséges.

II. A személyes adatok gyűjtése, feldolgozása és felhasználása

a) Kapcsolatfelvételi adatok

Az Ön személyes adatait feldolgozó információs rendszerek a Santini Group s.r.o.

b) Személyes adatok

A személyes adatok minden olyan információ, amely egy meghatározott vagy azonosítható fizikai személy tényleges és személyes körülményeiről, az Ön neve, címe, telefonszáma, e-mail címe és egyéb adatai, amelyeket regisztrációs szolgáltatások használatakor vagy ügyfélfiók létrehozásakor ad meg. A weboldalunkon elért, a fentiekben ismertetett és a fentiekben leírt, közvetlenül vagy közvetetten nem társítható statisztikák nem minősülnek személyes adatoknak, ezért az Általános Szerződési Feltételek ezen része nem érinti őket.

c) Formuláris adatok

A www.e-santini.hu oldalon a szolgáltatásaink igénybevételéhez használhat valamilyen adatátviteli formát. Személyes adatok kivételével ezek az adatok megőrzésre kerülnek, és statisztikai értelemben az űrlapmezőkben kerülnek kiértékelésre. Személyes adatok esetében csak a sikeres vagy, sikertelen adatküldés kerül kiértékrlésre.

d) Ügyfélszámla

A regisztrációval jelszóval védett ügyfélfiókot hozhat létre. Ezzel közvetlen hozzáférést nyújt a nálunk elmentett adataihoz és egyúttal megnézheti a nyitott vagy lezárt megrendeléseit, kezelheti a személyes adatait, melyek az ügyfélszámlában találhatóak és a hírlevelek küldését. Az ügyfélfiók létrehozásával Ön elfogadja, hogy az ügyfélszámláján szereplő adatok összegyűjtése és értékelése az ügyfélszámla-szolgáltatások felhasználása céljából történik. A számla létrehozásával továbbá hozzájárulását adja a beszerzési viselkedés feljegyzésére és értékelésére az www.e-santini.hu oldalon (pl. adatokat arról, hogy milyen árukat nézett mega z oldalon, vagy mit vásárolt az online boltban) és a személyre szabott tartalom megjelenítését ezen a webhelyen (például egyéni kuponok előnyökkel, különleges ajánlatokkal, szolgáltatásainkkal és egyéb adataival). Ha létrehozta az ügyfél számláját, elfogadja, hogy a felhasználói viselkedés a www.e-santini.hu oldalon hozzá lesz rendelve a fiókjához annak érdekében, hogy az Ön számára a személyre szabott tartalmat biztosíthassa (pl. különleges események és információk).

Ha nem kívánja feldolgozni ezeket az adatokat, akkor bármikor törölheti az ügyfélszámlát a "Fiókom" szakaszban, és a megrendeléseket rendelheti vendégként. Az Ön személyes adatait az ebben a pontban meghatározott célokra csak az ügyfélszámának időtartamára fogjuk feldolgozni.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ügyfélszámla létrehozása nem előfeltétele a Santini online bolt használatának - bármikor vásárolhat a Santini online boltjában mint vendég.

e) A felhasználás célja

Ha személyes adatokat ad meg nekünk, akkor azokat csak a következő célokra használjuk:
  • marketingovými účelmi, ak ste si na stránke www.e-santini.hu založili zákaznícke konto, a to na právnom základe vášho súhlasu, vyjadreného založením zákazníckeho konta.
  • az ügyfeleknek történő szolgáltatások megfelelő nyújtása, a megkötött adásvételi szerződés teljesítése a dm online shop és a felhasználó között, az adásvételi szerződés megkötése előtt válaszolni a kérdésekre és az ezzel összefüggő szolgáltatásaink és műszaki ügyintézés nyújtásával, mely szükséges a www.e-santini.hu oldal szükségszerű és helyes szolgálatnyújtásához, mindezt jogi alapon a szerződés teljesítésére, amelyben a szerződő és érintett fél nem más mint Ön,
  • marketing célokra, ha a www.e-santini.hu oldalon létrehozott egy ügyfélszámlát, és azt a beleegyezését képező jogi alapon, megerősítve az ügyfélszámla létrehozását.

Személyes adatait harmadik félnek is megadhatjuk, ha szükséges a vásárlási szerződés teljesítéséhez, vagy ha kifejezetten hozzájárult ehhez a szolgáltatáshoz. A megrendelések kivitelezéséhez és az adásvételi szerződés megfelelő végrehajtásához adja meg nevét, címét (lakhely / termék kiszállítása), e-mailjét, telefonszámát, és online fizetés esetén a fizetési adatait. Az Ön e-mail címe azonosító (az ügyfélfiókba történő bejelentkezéshez) és kommunikációs eszközként szolgál. A megrendelés visszaigazolását, valamint az áru szállítására vonatkozó információkat a megadott e-mail címre küldik el. A megrendelés feldolgozása és a vásárlási szerződés teljesítése során az adatokat megkapják a jogi szolgáltatóink, mint a logisztikai szolgáltató, futárok, bank stb. Az adatokat a szolgáltatók kizárólag a vásárlási szerződés teljesítése céljából használhatják. Az Ön személyes adatait csak a megrendelés időtartamára dolgozzuk fel, amelyhez személyes adatait szereztük.

f) E-mail hírlevél

Csak akkor kapja meg hirdetési e-mailjeinket, amikor regisztrációnál az "IGEN" beállítást választja a személyes adatok marketinghez és feldolgozásához marketing célokra mezőnél.

Ha már nem szeretne hírlevelet kapni, akkor törölheti őket úgy, hogy az ügyfélszámláján a "NEM" -et választja, vagy kapcsolatba lép az ügyfélszolgálatunkkal.

g) Hozzászólások küldése

A termékeinkhez hozzászólhat egyenesen az oldalunkon. A hozzászólás küldéséhez szükséges megadni az email címet, melyet csak arra használunk fel, hogy informáljuk a hozzászólás megerősítéséről, illetve a válaszunkról a hozzászólásához vagy kérdéséhez. Az így megadott email címeket másra nem használjuk fel és a többi felhasználó számára láthatatlanok. A hozzászólások és a hozzájuk rendelt email címek ay adminisztrációs rendszerünkben tárolódnak és kérésre törölhetjük őket. A hozzászólás törlése az adminisztrációs rendszerből magával vonja a hozzászólás türlését az oldalunkról is. A hozzászólás türlésével a megadott email cím is törlődik.

Az internetes üzletünk visszajelzés alapon működik. Ez azt jelenti, hogy rövid idővel a megrendelés után az ügyfelek emailt kapnak, melyben megkérjük őket a termek kommentálásával. Az ilyen hozzászólásokért ezért az oldalunk kedvezményeket és akciókat ad a következő vásárlásokhoz. A hozzászólás és visszajelzés nem kötelező. A megadott email cím a hozzászólásoknál csak a Santini interneses üzlet válaszaihoz szükséges.

h) Naplófájlok

Minden alkalommal, amikor belép a www.e-santini.hu weboldalra, a használati adatok fel lesznek töltve az internetes böngészőre, és a naplófájlokba kerülnek, Logfiles kiszolgáló név alatt. Az elmentett adatok a következő adatokat tartalmazzák: a hozzáférés dátuma és időpontja, az oldal URL-je, az IP-cím, az előző URL (ún. Referrer), az átvitt adatok mennyisége, valamint a böngésző felhasználóügynöke (a böngésző típusa és verziója, valamint a használt operációs rendszer).

Az IP-címek kizárólag anonimizálásra kerülnek értékelés céljából. Az ilyen naplófájlok névtelen formában történő értékelésével a hibákat gyorsan lehet azonosítani és eltávolítani. Az adatok feldolgozásával lehetőség van a kiszolgáló kapacitásának szabályozására és az ajánlat javítására is.

III. Biztonságos adatátvitel

Személyes adatait titkosítással továbbítják. A Secure Socket Layer (SSL) titkosítást használjuk. Honlapunkat és egyéb személyes adatfeldolgozó rendszereinket megfelelő technikai és szervezési intézkedések biztosítják az adatok jogosulatlan személyek általi elvesztése, megsemmisítése, megváltoztatása és továbbterjedése érdekében.

Az ügyfélszámlájához való hozzáférés csak a kiválasztott jelszó megadása után lehetséges. A hozzáférési adatokat bizalmasan kell kezelni, és tevékenységének befejezése után jelentkezzen ki ügyfélszámlájáról, különösen akkor, ha több ember használja számítógépét. Ha nem jelentkezik ki, akkor a rendszer az utolsó műveletet követő 1 órán belül automatikusan kijelentkezik. A Santini Group s.r.o. nem vállal felelősséget a jelszó jogosulatlan kezeléséért vagy egyéb visszaéléséért.

IV. Nézeteltérés az adatok felhasználásával, az adatok törlése

Önnek bármikor jogában áll visszavonni a beleegyezését az adatok feldolgozására a jövőben. Az ügyfélszámlát bármikor törölheti a "Fiókom" szakaszban, és deaktiválhatja a hírlevelet az ügyfélszámlában való beállításokban. A beleegyezés visszavonása nem befolyásolja az adatkezelés jogszerűségét az engedélyezés alapján a visszavonás előtt.

Ezenkívül a személyes adatokat törölni fogják, ha úgy dönt, hogy visszavonja a beleegyezését, ha az erre a célra feldolgozott adatok már nem szükségesek, vagy ha a tárolás nem megengedett jogi okok miatt.

V. Az információhoz való jog és az érintett személyek egyéb joga

Önnek joga van ingyenes információkat kérni a tárolt adatok feldolgozásával kapcsolatban. Feltéve, hogy betartja az általánosan kötelező jogi előírások követelményeit, rendelkezésére áll (i) a személyes adatokhoz való hozzáférés joga, (ii) a helytelen személyes adatok helyesbítésének joga, (iii) a személyes adatok feldolgozásának korlátozása (blokkolása), (iv) ellenezni a személyes adatai felhasználását marketing céljából, (v) a személyes adatok törlésére vonatkozó jog, különösen akkor, ha az már nem szükséges az általa megszerzett vagy más módon feldolgozott célokra, vagy ha visszavonta a feldolgozásra vonatkozó hozzájárulását, és ha nincs a feldolgozásnak más jogalapja, vagy ha a személyes adatokat jogellenesen feldolgozták.

A személyes adatok feldolgozása vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/67 / EU európai parlamenti és tanácsi rendelet hatályba lépésének napjától, a 95/46 / EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (azaz 2018. május 25-én) a meghatározott feltételek teljesítése és az adatok hordozhatóságához való jog, vagyis Önnek joga van ahhoz, hogy az ön beleegyezésével elektronikus formában nyújtsa be az Ön beleegyezését egy strukturált, általánosan használt és gépileg olvasható formában, és kérheti a jogot arra, hogy ezeket az adatokat továbbítsa a másik üzemeltetőnek, ha az ilyen továbbítás műszaki jelleggel lehetséges (adatátviteli jog).

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelemmel kapcsolatban, bármikor kapcsolatba léphet ügyfélvonalunkkal a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

A kapcsolatfelvételi űrlapon kívül felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben: info@e-santini.hu vagy postai úton a Santini Group Kft., U Studánky 1/276, 170 00 Praha 7, Cseh Köztársaság, vagy a +36 19989143-as telefonszámon. Ha a személyes adatvédelmi törvény értelmében kérvényezik az adatalany bármely jogát, és kérelme nem tudja ellenőrizni a kérelmező személyazonosságát, vagy ha alapos kétség merül fel a kérelmet benyújtó személy személyazonosságával kapcsolatban, fenntartjuk a jogot, az adott személy kérheti a kérelmet benyújtó személy személyazonosságának igazolásához szükséges további információk nyújtását.

Érdekelt személyként jogosult panaszt tenni a Nemzeti Adatvédelmi és Infotmációszabadság Hatóságnál, H-1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C székhellyel, ha gyanítja, hogy az Ön személyes adatait az érvényes jogszabályok megsértésével dolgozzák fel.

A Santini Online Shopban nyújtott szolgáltatások, amelyek az érintett Általános Szerződési Feltételek alapján az érintett hozzájárulásával járnak, nem közvetlenül a 16 év alatti személyeknek szólnak.

Hírek & Blog

Lépjen kapcsolatba velünk




+36 19989143

info@e-santini.hu