Aroma diffúzor AREON HOME BOTANIC - Spa, 150 ml

Ezt a parfümöt vezető francia szakértők tervezték luxus illatként a cédrusfa és a szantálfa, az ibolya, a muskátli, a bergamott, a narancs és a menta jegyeivel.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
18.7.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: HBO03
4 317 Ft
Aroma diffúzor AREON HOME BOTANIC - Spa, 150 ml

Egyedi légfrissítő / diffúzor /, belső használatra készült. 10 speciális porózus fapálcikából és természetes alapanyagokból készült parfümből áll. Az illat több hónapig kitart, különösen, ha az üveget a pálcikákkal olyan helyre helyezi, ahol minimális a légáramlás.

Ezt a parfümöt vezető francia szakértők tervezték luxus illatként, cédrusfa és szantálfa alapjegyeivel, ibolya és muskátli szívével, valamint bergamot, narancs és menta fejjegyeivel.

A parfüm 150 ml-es, stílusos kupakkal ellátott üvegpalackban kapható. A termék csomagolása egy színes doboz, amely stílusosan és fényűzően hat.

A légfrissítőt a következő módon használja: csavarja le a kupakot, távolítsa el a műanyag dugót és csavarja vissza a kupakot. A kupakon lévő lyukon keresztül helyezzen be néhány fapálcát a palackba, a többit őrizze meg; amint az illata kevésbé tűnik intenzívnek, adjon hozzá további rudakat.


Használat: az otthon belseje, irodák, és bárhol, ahol frissíteni kell a környezetet. Az egyedi illatnak és ízléses csomagolásnak köszönhetően a termék luxus ajándékként is használható. Ez a termék a légfrissítők élvonalába tartozik, minősége még a legigényesebb, kifinomult ízlésű vásárlókat is kielégíti.


Figyelmeztetés: Helyezze a parfümös üveget vízszintes és stabil felületre, gyermekektől és háziállatoktól elzárva. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Lakossági diffúzorok
Űrtartalom: 150 ml
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
HS Szerző | 14.6.2023
Nagyon jó illata van