Üzleti feltételek (ÁSZF)

Ez az oldal a Santini Group s.r.o. tulajdonában és igazgatása alatt áll, amely beregisztrált irodájának címe: č.p. 65, 739 51 Dobrá, Csehország. Cégszám: 29372241. Az Általános szerződési feltételek (ÁSZF) hatálya a Szolgáltató weboldalán történő jogviszonyokra terjed ki. A Vásárló rendelés esetén automatikusan beleegyezik ezen feltételekbe.

Mindennemű szerződéskötéskor az itt feltüntetett Általános szerződési feltételek lépnek érvénybe a Vásárló és Szolgáltató között, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el őket, mielőtt rendelne oldalunkról!

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy megváltoztassa az oldal formátumát és tartalmát, avagy időszakosan vagy véglegesen kivonja a forgalomból az oldalt előzetes figyelmeztetés nélkül. Ez esetben a Szolgáltatót nem terheli semmiféle felelősség a Vásárlóval vagy harmadik féllel szemben.

A Szolgáltató fenntartja a jogot az Általános szerződési feltételek előzetes figyelmeztetés nélküli módosítására. Amennyiben a Vásárló tovább használja az oldalt, automatikusan beleegyezik a változtatásokba. Minden lehetséges változtatás az oldalra való feltöltés pillanatában, azonnali hatállyal lép érvénybe, ezért ajánlott a böngésző azonnali frissítése minden alkalommal, amikor a Vásárló megkezdi az oldal használatát, hogy biztos lehessen benne, hogy a legaktuálisabb verziót használja.

Ezen weboldal csak legális célokra használható. A Vásárló az oldal használatakor, illetve az oldallal kapcsolatos valamennyi tranzakció lebonyolításakor beleegyezik minden törvény, rendelet és szabály betartására. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel az Általános szerződési feltételekkel kapcsolatban, kérjük, a rendelés megkezdése előtt lépjen velünk kapcsolatba.

Definíciók


Az Általános szerződési feltételekben az alábbi meghatározások (definíciók) érvényesek:

Szolgáltató: Santini Cosmetics megnevezés alatt a Santini Group s.r.o. értendő, amely beregisztrált irodájának címe č.p. 65, 739 51 Dobrá, Csehország, cégszáma pedig 29372241.

Rendelés Megerősítése: A rendelés megerősítéséről küldött email, amelyben a Szolgáltató megerősíti a Vásárló rendelését, és amely által létrejön a Vásárló és a Szolgáltató közötti szerződés.

Szerződés: egyedi, jogilag kötelező érvényű szerződés a Szolgáltató és a Vásárló között, amely a Rendelés Megerősítését tartalmazó email kiküldésekor lép érvénybe.

Termékek: Minden eladásra kínált termék, amely a Szolgáltató weboldalán található.

Weboldal: a www.e-santini.hu oldal.

Személyes információk: a Vásárló személyes adatai

Előterjesztés: minden olyan írásos kommentár a Szolgáltató termékeit illetően, amit a Vásárló elküld a Szolgáltatónak, vagy egyenesen a weboldalon jeleníttet meg.

Tulajdonjog


Minden márka- és terméknév, amely a weboldalon kerül megjelenítésre, a Santini Cosmetics márkanév alá tartozik, kivéve, ha ennek ellenkezője külön fel van tüntetve. Termékeink további forgalmazása a forrás megjelölésével is, illetve ezen márkanevek reprodukálása csak a Santini Cosmetics írásos engedélyével lehetséges

Az oldalon található minden anyag a Santini Cosmetics tulajdonát képezi. Tilos ezen anyagok bármilyen nemű másolása, illetve hivatkozások használata a cég írásos beleegyezése nélkül. Nem engedélyezett semmilyen nemű kereskedelmi célú másolás, felhasználás, publikálás, kivágás vagy reprodukálás bármilyen anyagot illetően, amely a weboldalon megjelenik.

Felelősségvállalás


A Szolgáltató felelősségvállalása a weboldalon vásárolt termékeket illetően szigorúan csak a vásárlási árra, illetve az adott termék pótlására terjed ki. A Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen bevételkiesés, üzleti hiány, profit- vagy szerződésvesztés, várt nyereség kiesése, adatvesztés, vásárlóközönség elvesztése, hírnévvesztés, feleslegesen felhasznált irodai idő, illetve külső behatások által keletkezett veszteség esetén.

A Szolgáltató minden intézkedést megtett, amely biztosítja, hogy weboldalán csak hiteles információk legyenek fellelhetőek, azonban ezen információk csak általános tájékoztató jellegűek. Semmilyen különleges célra nem használhatóak fel, illetve semmilyen garancia nem illeti ezen információk pontosságát vagy teljességét. Ezen termékek kozmetikai célra készültek, nem rendelkeznek orvosi vagy gyógyszertári felhasználásra való engedéllyel, ezáltal a Vásárló döntése megítélni, hogy számára megfelelőek-e az adott termékek.

A termékkel kiküldött csomagolás, címkézés, vagy bármilyen dokumentum instrukciókat és fontos tudnivalókat tartalmazhat a használathoz. A Szolgáltató felszólítja a Vásárlót, hogy figyelmesen olvassa el ezen instrukciókat, illetve hívja fel rá azon személyek figyelmét is, akik még használják a terméket. A Szolgátatót nem terheli felelősség ezen tudnivalók mellőzésének esetén. A Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal bárminemű használati hiba vagy sérülés esetén, amely az oldalon található információkra való hagyatkozás miatt következett be.

A felhasználók által az oldalon megjelenített vélemények, tanácsok, ajánlások nem a Szolgáltató álláspontját jelölik, így ezek pontosságáért, teljességéért, esetleges rágalmazásokért vagy időbeliségért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

Biztonság és személyes adatok


A Szolgáltató minden személyes adatot bizalmasan kezel egy biztonsági szerveren. A Vásárló adatait csak a következő célokra használja fel:

  • rendelések kezelése és termékek kiszállítása
  • statisztikai célok az oldal fejlesztésének érdekében
  • amennyiben a Vásárló beleegyezését adja, akkor további termékekről és ajánlatokról tájékoztatja őt a Szolgáltató


A Vásárlónak jogában áll megváltoztatni személyes adatait, törölni azokat, visszamondani beleegyezését személyes adatainak felhasználására, illetve leiratkozni a Szolgáltató levelezési listájáról.

A személyes információknak, amelyeket a Vásárló regisztrálás során megad magáról, igaznak, pontosnak, teljesnek és aktuálisnak kell lenniük, illetve bármilyen változás esetén erről tájékoztatnia kell a Szolgáltatót.

A Szolgáltató weboldala biztonsági intézkedéseket tesz az esetleges veszteségek, kihasználás, helytelen információk kiküszöbölésére. Rendelés esetén a Szolgáltató tárolja a Vásárló IP címét, ezáltal megelőzve a csalás és hamisítás lehetőségét. A Szolgáltató minden szükséges információt tárol, amely a jogi hatóságok munkáját segíthetik visszaélés miatt folytatott nyomozás esetén.

A Szolgáltató minden szállításhoz szükséges adatot rögzít (név, email cím, számlázási és szállítási cím), amely ahhoz szükséges, hogy kapcsolatba léphessen a Vásárlóval a szállítási folyamat során.

A hitelkártya adatokat az oldal nem tárolja. Minden fizetési folyamat egy ellenőrzött és engedélyezett fizetési oldalon zajlik, ezáltal elősegítve a biztonságos folyamatot.

A „cookie”-k olyan adatok, amelyeket a felhasználó merevlemeze a felhasználóval kapcsolatban tárol. A www.e-santini.huk azért használ cookie-kat, hogy felismerhesse a Vásárló böngészőjét, és ezáltal személyre szabott beállításokat használhasson.

Általános Vásárlási Feltételek


Az alábbi Általános vásárlási feltételek érvényesek a Santini online üzlet használatakor, valamint a weboldalon keresztül történő vásárlás során. A Vásárló a Santini online üzletének használatával beleegyezik az Általános szerződési feltételekbe és az itt felsorolt Általános vásárlási feltételekbe.

Szerződés létrehozása


Rendelés az online bolton belül a kívánt termékre való kattintás után megjelenő instrukciók követésével végezhető. A rendszerben lehetőség van kijavítani az esetleges rendelési hibákat, egészen addig, amíg a rendelés nem véglegesített a „Rendelés befejezése” gombra való kattintással.

A Vásárló a rendelés leadása után a Szolgáltatótól kap egy emailt, amelyben a Szolgáltató visszaigazolja rendelését, azonban ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét. A szerződés Vásárló és a Szolgáltató között a rendelés megerősítésével jön létre, amelyben a Szolgáltató elküldi a rendelési számot és a rendelés összegzését. Ettől kezdve a szerződés teljesnek számít a két fél között. A szerződés csak azon termékekre fog vonatkozni, amelyet a megerősítő emailben a Szolgáltató feltüntet.

A Szolgáltató fenntartja a jogot minden olyan tranzakció leállítására, amelyet nem eredetinek vagy csalásnak vél a rendszer. Bűncselekmény esetén jogi intézkedéseket kezdeményez.

Termékleírás és elérhetőség


A Szolgáltató különös figyelmet szentel annak, hogy minden, a www.e-santini.hu weboldalon megjelenített adat, leírás, ár, helyesen legyen feltüntetve a weboldalon való megjelenés pillanatától.

A Szolgáltató minden lépést megtesz, hogy a lehető legpontosabban írja le termékei megjelenését, színét és tulajdonságait, azonban lehetséges, hogy a Vásárló képernyőjén bizonyos tulajdonságok másképp jelennek meg, ezért a Szolgáltató nem tudja garantálni, hogy a termékről készült képek teljes mértékben megfelelnek a valóságnak.

Minden, a Santini weboldalon megjelenített termék az adott pillanatban elérhető, ezért amint a termék már nincs készleten, a weboldalról is kiiktatásra kerül, és lehetséges, hogy többet nem jelenik meg. Amennyiben a rendelés pillanata és a rendelés megerősítése között a kívánt termék elfogy a készletről, a Szolgáltató nem vállal felelősséget az adott termék hiánya miatt. Ezesetben azonnal a Szolgáltató felveszi a Vásárlóval a kapcsolatot emailen vagy telefonon keresztül, és a termék ára nem kerül felszámításra.

Árazás és szállítási információk


A webfelület tartalmazza a terméklistát és a hozzá kapcsolódó információkat, melyhez hozzátartozik a termékek ára is. Az árak egységesek és tartalmaznak minden költséget (a 21%-os ÁFÁ-t is beleértve). A feltüntetett áraink a termékekért, csomagolásért, szállításért addig maradnak érvényben, amíg a webfelületen fel lesznek tüntetve. Az "akciós", felszólítás a készlet erejéig, vagy a webfelületen feltüntetett akció végéig, az akció visszavonásáig, vagy frissítéséig tart.

A Szolgáltató mindent megtesz, hogy az oldalon feltüntetett árak pontosak legyenek, azonban lehetséges, hogy bizonyos termékek félre lettek árazva. Amennyiben a Vásárló által megrendelt termék rosszul került árazásra, a Szolgáltató azonnal tájékoztatja erről a Vásárlót, aki eldöntheti, hogy kívánja-e folytatni a megrendelés a valódi áron, vagy törli a megrendelést.

A weboldalon található termékek árai változhatnak, de ez nem befolyásolja a már megrendelt és megerősített termékek árát. A termékek ára nem tartalmazza a szállítási költséget, amely a Vásárlót terheli. A szállítási költségek megtekinthetőek a Szolgáltató weboldalán, illetve a rendelés véglegesítése előtt is megjelenik a Vásárló felületén. Kérjük, olvassa el az információkat és a rendelési folyamat minden lépésénél ellenőrizze a megadott adatokat.

Kiszállítás csak Magyarország területén lehetséges.

A megrendelt termék a megerősítést követően a lehető legrövidebb időn belül postázásra kerül. A szállítási költség és az adók a kért szállítási címtől függenek. A rendelés során a Vásárlóra vonatkozó ár lesz feltüntetve. A szállítási idő a kért címtől és a kért szállítási módtól is függ, amelyet a Vásárló választ a rendelés során. A körülbelüli szállítási idő a Szállítási Információk menüpont alatt lesz található.

A szállítás sikerességét követően a Szolgáltató nem vállal felelősséget a termékért. A rendelés kézhezvételét követően a lehető leghamarabb le kell ellenőrizni a terméket. Amennyiben a termék sérült, hiányos, vagy nem a kért terméket kapta készhez, azt a cég felé azonnal jelezni kell emailen vagy telefonon keresztül.

Szerződés felbontása és visszatérítés


Minden az oldalon vásárolt termékre 28 napos vásárlói garancia vonatkozik, amely a termék postázása előtt illetve a termék készhezvételét követő 28 napig érvényes. A leárazott illetve speciális rendeléseket a Szolgáltatónak nem áll módjában visszatéríteni vagy kicserélni.

Amennyiben a Vásárló úgy dönt, hogy törli rendelését, akkor a Szolgáltató teljes vásárlási összeget visszafizeti a szállítási költségekkel együtt. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy megvárja az eredeti számla visszaérkezését a visszafizetés elindítása előtt. A visszafizetést a Szolgáltató általában egy nap alatt feldolgozza, az összeg a Vásárló számláján való jóváírása azonban akár egy hétig is eltarthat. Az adott összeg csak és kizárólag a rendelés során felhasznált hitelkártyára vagy bankkártyára vagy PayPal fiókra kerül megtérítésre. Amennyiben nem sikerül az adott felületen keresztül visszatéríteni az összeget, a Szolgáltató felveszi a Vásárlóval a kapcsolatot egy alternatív megoldás egyeztetésére.

Termék visszaküldése esetén a Szolgáltató irodai címét kell megadni és csatolni kell az eredeti postázási papírt, vagy csatolni kell hozzá egy dokumentumot a Vásárló elérhetőségével és a rendelés számával. A termékeket tökéletes állapotban, nem használtan kell visszaküldeni az eredeti csomagolásukban. A postázási költség a Vásárlót terheli, kivéve, ha az adott termék sérült vagy nem felel meg a leírásának. A termékek csak abban az országban küldhetőek vissza, amelyben meg lettek rendelve. Higiéniai okokból a Szolgáltató nem tud visszavásárolni vagy kicserélni fésülködéshez használt termékeket vagy kozmetikumokat, amelyek az eredeti csomagolásból már ki lettek bontva, avagy bármilyen jele van a használatuknak, kivéve, ha a termék hibás.

Termék visszaküldése esetén kérjük, igazolja a postázást, ugyanis a Szolgáltató nem tud felelősséget vállalni a szállítás során elveszett termékekért.

Sérült, hiányos vagy helytelen rendelések


A Vásárlónak joga van kicserélni a megrendelt terméket vagy teljes visszatérítést igényelni, amennyiben a rendelt termék sérült, hiányos, vagy nem a megrendelt terméket kapta meg. Amennyiben a Vásárló visszaküldi a sérült, hiányos vagy helytelen rendelését, a Szolgáltató a teljes vásárlási árat visszatéríti a Vásárló számára a szállítási költséggel együtt, a visszaküldéshez szükséges költségekkel együtt. A Szolgáltató sérült, hibás vagy téves rendelés esetén ingyen pótló cikket postáz.

Fizetés

A fizetés forint (HUF) pénznemében lehetséges. Az oldalon feltüntetett árak tartalmazzák az esedékes adókat is.

A vevő a termék vételárát a következő képpen fizetheti ki:

  • készpénzben utánvétes fizetés esetén a megrendelésben a vevő által megadott helyen,
  • nem készpénzes fizetéssel PayPal fizetési kapu használatával.


A Szolgáltató kártyaadatokat nem rögzíti. Minden folyamat biztonságosan zajlik az engedélyezett fizetési felületen keresztül.

Szállítás

A sikeres kiszállítás érdekében a Vásárlónak teljes és pontos szállítási adatokat (lakcím, név) kell megadnia. A Szolgáltató nem tudunk felelősséget vállalni a rosszul megadott szállítási címért vagy névért, ha a Vásárló hibásan tünteti fel őket. Minden terméket a Szolgáltató saját kezűleg postáz és átvételkor aláírással kell igazolni a termék átvételét.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy leárazás idején, vagy forgalmasabb időszakokban, például ünnepekkor, a szállítás több időbe telhet.

A Szolgáltató kizárólag a azon termékek kiszállítására köteles, amelyekről a rendelés megerősítésénél emailben tájékoztatást küld.