Egyedi parfümök gyártása

A Santini Cosmetic vállalatunk hosszú évek óta luxus parfümök, kozmetikumok, minőségi lakásillatosítók, autóillatosítók és illatos gyertyák gyártójaként működik. Rendelkezünk széles illatválasztékkal, az illatanyagokat közvetlenül Franciaországból importáljuk, ahol a nyersanyagok ezekhez a termékekhez garantáltan a legmagasabb minőségűek.

Saját grafikai stúdiónk, csomagolás- és flakonnyomtatáshoz szükséges nyomtatási berendezéseink vannak, és éppen ezért képesek vagyunk parfümöt vagy bármely más termékünket az Ön elképzelései szerint, egyedi designnal, logóval és illattal, portfóliónkból választva, megalkotni. Ezek a „személyre szabott” termékek különösen népszerűek reklámajándékként alkalmazottak vagy ügyfelek számára. Gyakran készülnek kisebb ajándékokként életjubileumokra és egyéb ünnepi eseményekre.

Mik a megvalósítás feltételei?

  • A megvalósításhoz szükséges minimális mennyiség 50-100 darab, a megbízás bonyolultságától függően - minden részletet szívesen tisztázunk
  • A termék és az illat kiválasztása portfóliónkból - sajnos egyedi parfümöt nem tudunk készíteni

Minden ötletet szívesen fogadunk és készen állunk azok megvalósítására. Emellett örömmel várjuk az új együttműködéseket és ötleteket, amelyek egyben új tapasztalatokat is jelentenek számunkra.

 

 

 

040506