Fesztivál smink öt lépésben

Itt a nyár és vele a fesztivál ideje! Ha szeretnél úgy tündökölni a nyári zenei eseményeken, hogy közben nem aggódsz a bőröd miatt, nálunk megtalálod a tökéletes útmutatót. Tanácsot adunk Önnek, hogyan sminkeljen megfelelően, és hogyan hozzon létre lenyűgöző fesztivál megjelenést hipoallergén termékekkel, amelyek még az érzékeny bőrön is gyengédek. Ha azon tűnődsz, hogyan sminkelj szépen anélkül, hogy irritálnád érzékeny bőrödet, most megtaláltad a választ! A Bell kozmetika megnyitja a kaput a tökéletes fesztivál megjelenés felé.

1. lépés: Készítse elő bőrét

Sminkelés előtt győződjön meg róla, hogy bőre tiszta és hidratált. Ehhez a lépéshez próbálja ki a Bell Hypoallergenic Hydrating 2phase Serum. Ne felejtse el megvédeni magát a napfénytől. A Bell Hypoallergenic Vegan Lip Balm SPF25 nemcsak megvédi ajkait a napfénytől, hanem hidratálja és felkészíti a következő lépésekre.

Most a bőre készen áll a sminkelésre. Bell Hypoallergenic Mat&Soft make-up kiegyenlíti a bőr tónusát és elfedi a kisebb tökéletlenségeket anélkül, hogy eltömítené a pórusokat vagy irritációt okozna. Akkor jelentkezz Bell Hypoallergenic Longwear Hydrating Powder, mely fixálja a sminket és hosszantartó matt hatást biztosít.

Návrh bez názvu (9)

 2. lépés: Merész szemek folyékony szemhéjfestékkel

A fesztiválsmink kifejező és ragyogó szemeket kíván. Bell Hypoallergenic Liquid Eyeshadow ideális választás a hosszan tartó és intenzív hatás eléréséhez. Ezeket a folyékony szemhéjpúdereket könnyű felvinni, és egész nap elkenődés nélkül kitartanak. Válassza ki az öltözékéhez illő színt, és vigye fel a fedőjére.

 Návrh bez názvu (7)

3. lépés: Határozza meg szemét folyékony bélés segítségével

Egy fesztivál sem teljes szemceruza nélkül. A szemsmink teljessé tételéhez nem hiányozhat Bell Hypoallergenic Liquid Eyeliner – az a képzeletbeli hab a tortán, amely teljesen új szintre emeli megjelenését. Ez a folyékony bélés lehetővé teszi precíz és kifejező vonalak létrehozását, amelyek mélységet és drámai hatást kölcsönöznek szemének. Ezen kívül érzékeny szemekre is alkalmas, így nem kell tartania az irritációtól. Ezzel a vonallal biztos lehet benne, hogy megjelenése ellenállhatatlan és felejthetetlen lesz.

Návrh bez názvu (5)

 

4. lépés: Tökéletes szempillák hipoallergén szempillaspirállal

Egyetlen fesztiválsmink sem lenne teljes merész és telt szempillák nélkül. Használjon hipoallergén szempillaspirált Bell Hypoallergenic Amazing Lash Mascara, mely kíméli az érzékeny szemeket, és hosszan tartó térfogatot és hosszúságot biztosít elkenődés nélkül. A szempillaspirál tökéletesen kiemeli a szemet, és egész éjjel-nappal tartó intenzitást biztosít. A hipoallergén szempillaspirállal elképesztő hatást érhet el anélkül, hogy a kényelemről fel kellene áldoznia.

 

Návrh bez názvu (6)

5. lépés: Telt és fényes ajkak

A tökéletességhez csak a gyönyörűen hangsúlyos ajkak hiányoznak. Használd Bell Hypoallergenic Stay On Water Lip Tint, amely intenzív színt és hosszan tartó hatást biztosít. Ez az árnyalat tökéletes az egész napos fesztiválviselethez, mivel víz- és izzadságálló. Ezzel volument és fényt adhatsz ajkaidnak Bell Hypoallergenic Lip Plumper. Az egyedi, fényvisszaverő összetételű szájfény aranyosan csillogó részecskékkel nemcsak optikai megnagyobbodást biztosít az ajkaknak, hanem egy fesztiválra kívánatos csillogó hatást is.

Návrh bez názvu (8)

 

Egy utolsó tipp

Ne felejtsen el magával vinni egy kompakt tükröt a fesztiválra a beállításhoz. A felhasznált hipoallergén termékekkel nemcsak csodálatosan fog kinézni, de jól is érzi magát. A Bell kozmetika kifejezetten érzékeny bőrre készült termékeket kínál, amelyek egész nap kitartanak. Kényeztesse magát a merész sminkkel anélkül, hogy aggódnia kellene érzékeny bőre miatt. Felejthetetlen, szép pillanatokkal és remek sminkkel teli fesztiválélményt kívánunk!