Hírek a természet érintésével

Élvezze a tökéletes ápolást és relaxációt a Santini természetes termékeivel! 

Itt a nyár, a kényelem, a relaxáció és a fürdőzés ideje. Ebben az évszakban a bőr jobban ki van téve a napfény és egyéb hatásoknak, mint a klór a medencéből vagy a sós víz. Ezért előfordulhat, hogy a bőre túlzottan kiszárad. Ha ráadásul a bőre érzékenyebb, egész évben minőségi természetes kozmetikumokat kellene használnia.

 
Elégedett jelenlegi kozmetikumával? 

Minden bőrtípus más és más kozmetikumot igényel. Van, akinek a bőre természetesen táplált, mások egész életükben küzdenek a száraz bőrrel. Univerzális kozmetikumot keres, ami minden évszakban megfelel? Akkor felejtse el a drogériás termékeket, és válassza természetes kozmetikumainkat. Ezek bármelyik bőrtípus számára kíméletesek, természetes kivonatokat tartalmaznak, amelyek jótékonyan és intenzívebben hatnak a bőr minőségének javítására. Fontos már a fürdésnél is gondolni a bőrápolásra. A bőr táplálását már ebben a mindennapi higiéniában is támogathatja, ha természetes fürdősót használ, amely szépen hidratálja a test bőrét. Ezután ajánlott további ápoló kezelést alkalmazni, például ápoló balzsamot vagy radírt.

Próbálja ki a természet lágy érintését 

Termékpalettánkba bevezettük a természetes sorozatot, amely gondoskodik a bőréről, de a relaxálás közbeni hangulatos légkört is elősegíti. Kínálunk egy banános-karamellás illatú finomító radírt. A bőre szépen táplált és hidratált lesz, és egyben nagyszerű masszázst is kap. A fürdőzési élmény fokozására csodálatos fürdősókat készítettünk Önnek, hármas illatban. Ezekkel tökéletes ellazuló fürdőt készíthet, amely fontos ásványi anyagokkal látja el a bőrét. Amint befejezte a fürdést, biztosan értékelni fogja a testápoló balzsamunkat. Shea vajat, természetes olajokat, citronellát és meduňkát rejt. Kiváló a száraztól az igen érzékeny bőrig. Tökéletesen táplálja a bőrt. Ezután puha, rugalmas és hidratált lesz. Ezt a tökéletes természetes relaxációt természetes gyertyák egészítik ki.

Élvezze a relaxációt természetes gyertyák kíséretében 

El tudja képzelni magának egy relaxációs napot, amikor természetes termékekkel kényeztetik? Egyszerű. Próbálja ki természetes termékeinket, és kényeztesse magát otthoni spa élménnyel. Termékeink segítségével nemcsak teljes testével merülhet el a csodálatos természetes ápolásban, hanem az élményt természetes gyertyák használatával is fokozhatja. Két különleges illatban kaphatók. Az egyik a Málna tejszínhabbal és a másik a Sült szilva. Higgye el, hogy a relaxáció már az e két csodálatos illat megérzésével kezdődik. Kézzel öntötték és méhviaszból készültek. Nagyon praktikus csomagolásban vannak, amit tovább használhat. Szép kiegészítői otthonának, amely csodálatosan illatosít. Ráadásul csak cseh alapanyagokból készültek.

Nem feledkeztünk meg a négylábú kedvencekről sem

Hűséges négylábú barátaink is megérdemlik a minőségi természetes ápolást. Leginkább a mancsaik vannak terhelés alatt, például télen, amikor sózott járdákon kell sétálniuk. A mancsok párnáinak felszíne ekkor sérülhet és repedezhet. Ezért kényelmük érdekében hozzáadtuk kínálatunkhoz a manccsakra regeneráló védőbalzsamot. Shea vajból, argán- és avokádóolajból, méhviaszból és citromfűből áll. Alkalmas a száraz helyekre, amelyeket szépen táplál. Továbbá egész évben használható, mint univerzális gyógykrém. Védőréteget képez, amely megakadályozza a környezeti szennyeződésekkel való érintkezést. Így gondtalanul élvezheti a sok megtett kilométert.