Novinky

Tökéletes illatos ajándék Anyák Napjára

Tökéletes illatos ajándék Anyák Napjára

Május az ünneplések hónapja, amikor a természet virágba borul, és lehetőségünk nyílik arra, hogy értékeljük életünk fontos személyeit. Különösen az Anyák Napja, amely ennek a tavaszi hónapnak az egyik csúcspontja, emlékeztet minket arra, mennyire fontos kifejeznünk anyáink iránti szeretetünket és hálánkat. Mi lehetne jobb módja érzelmeink kifejezésének, mint egy gondosan kiválasztott ajándék? Segítünk a választásban széles termékválasztékunkkal. Ajánljuk, hogy használja ki a 50 ml-es parfümök, amelyek exkluzív akcióban vannak, egy parfüm vásárlása esetén a másikat ingyen kapja ajánlatunkat. Ez a lehetőség lehetővé teszi, hogy luxus parfümmel lepd meg anyukádat, ami örömet szerez neki, és növeli az esélyt, hogy teljesen az ízlésének megfelelő legyen.

 

Hogyan válasszunk ajándékot Anyák Napjára

Az Anyák Napja tökéletes alkalom arra, hogy megmutassuk anyukánknak, mennyire fontos nekünk. Az ajándék kiválasztásakor fontos figyelembe venni személyiségét és preferenciáit. A parfüm nagyon személyes ajándék lehet, mivel az illatok emlékeket és érzelmeket képesek felidézni. A Santini széles választékot kínál parfümökből, a virágos és gyümölcsös tónusoktól a fa eszenciákig, valamint további ajándéktípusokat, amelyek minden anyukát el fognak ragadni. Ez a változatos kínálat lehetővé teszi, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot, amely tökéletesen illeszkedik az egyedi stílusához és ízléséhez.

Speciális májusi ajánlat 1+1 ingyen minden 50 ml-es parfümre

A Santini-nál tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos a megfelelő ajándék kiválasztása Anyák Napjára, ezért kínálunk egy vonzó ajánlatot, amely lehetővé teszi, hogy még bőkezűbben megajándékozd anyukádat. Május folyamán, amikor az Anyák Napját ünnepeljük, kihasználhatod a 1+1 ingyen akciót a kiválasztott 50 ml-es parfümökre. Ez az ajánlat azt jelenti, hogy egy parfüm megvásárlása esetén a másikat ingyen kapod, így két illatot választhatsz egy árért.

A széleskörű parfümkínálatunk férfiaknak és nőknek egyaránt megfelelő, így univerzális hely a mindenki számára tökéletes ajándékok beszerzéséhez. Akár valami friss és finom illatot keresel anyukádnak, akár valami markánsabbat és jellegzetesebbet apukádnak, a e-santini.hu oldalon megtalálod a parfümöket, amelyek megfelelnek minden stílusnak és illat elképzelésnek.

Parfümjeink minőségi összetevőkből készülnek, és széles illatválasztékot kínálnak a fa és fűszeres illatoktól a friss és gyümölcsös illatokig. Az 1+1 ingyen akció így kiváló lehetőség ajándékok vásárlására, vagy egyszerűen örömet szerezni magadnak.

Ajándékcsomagok: Ideális ajándék anyukáknak, ha bizonytalan vagy

Ha anyukád szereti a bőrápolást, a kozmetikai csomagokat vagy szeretné illatosítani otthonát egy gyertyával, akkor ajándékcsomagjaink kiváló választás, amely biztosan örömet szerez. Ezek a csomagok mindent tartalmazhatnak a tusfürdőktől, hajápolási termékektől, testápoló kozmetikumoktól egészen a luxus gyertya csomagokig. Ajándékcsomagjaink nemcsak praktikusak, hanem luxus ajándékok is, amelyek kifejezik szeretetedet és gondoskodásodat. 

Gyertyák és aromaterápia: Tökéletes ajándék Anyák Napjára a otthoni atmoszféra megteremtéséhez

Anyukáknak, akik szeretik otthonukat kellemes légkörrel megtölteni, a gyertyák ideális választás. Ezek a termékek nemcsak hogy gyönyörűen illatoznak, de segítenek nyugodt környezetet teremteni a pihenéshez. Gyertyáink széles illatválasztékot kínálnak, amelyek a relaxációtól, a revitalizációtól egészen a otthoni légkör javításáig terjednek. Ideális ajándék Anyák Napjára, amikor anyukádnak egy kis nyugalmat és kényelmet biztosíthatsz, amit megérdemel. Gyertyáink tökéletes kiegészítői lehetnek más ajándékoknak, mint például a kozmetikai csomagok vagy parfümök, hogy egy komplex ajándékcsomagot hozz létre.

Lakás diffúzorok: Megfelelő ajándék anyukádnak az állandó illatos légkörért

Azért, hogy anyukád otthona állandóan kellemes illatokkal teli legyen, választhatsz a diffúzoraink közül. Diffúzoraink kiváló módszert kínálnak a folyamatosan illatos otthon fenntartására felügyelet nélkül. Különböző illatokban kaphatók, amelyek különböző hangulatokat és preferenciákat tükröznek. A diffúzorok egyszerű és hatékony módot kínálnak bármilyen tér légkörének javítására. A megnyugtató levendula esszenciáktól az élénkítő citrusos tónusokig. Minden diffúzor úgy van megtervezve, hogy megfeleljen anyukád egyedi igényeinek és ízlésének, ami ideális ajándékká teszi Anyák Napjára. 

Találd meg a tökéletes ajándékot és szerezz örömet

Kívánjuk, hogy az ajándékválasztás neked ugyanolyan örömteli legyen, mint neki az átvétele. Ne felejtsd el kihasználni különleges ajánlatainkat és készülj fel az Anyák Napja ünneplésére egy ajándékkal, amely tökéletesen kifejezi szeretetedet és háládat.

 

Miért használjunk autóillatosítókat: Tudományos szempontból a előnyök

Miért használjunk autóillatosítókat: Tudományos szempontból a előnyök

A világban, ahol a napi ingázás és autóval való utazás sokunk számára elengedhetetlen, egyre fontosabbá válik a vezetési környezetünk minősége. Kellemes környezet nem csak hogy növeli a kényelmünket, de jelentős hatással lehet a hangulatunkra, koncentrációnkra és általánosságban az egészségünkre is. Ebben a kontextusban az autóillatosítók váratlanul nagy szerepet játszanak. Tudományos tanulmányok mutatják, hogy bizonyos illatok pozitívan befolyásolhatják a pszichikai állapotunkat, csökkenthetik a stresszt, javíthatják a koncentrációt és még a vezetés biztonságát is javíthatják. A következő cikkben megvizsgáljuk a tudományos bizonyítékokat, amelyek az autóillatosítók használatát támogatják, és megvizsgáljuk, hogyan válasszuk ki és használjuk ezeket a termékeket a maximális előny érdekében.

Az illatok hatása a vezető pszichikájára

Az emberi agy rendkívül érzékeny az illatokra, ami egy olyan képesség, amely mélyen gyökerezik evolúciós fejlődésünkben. Az illatok közvetlen útvonalat biztosítanak az agy limbikus rendszeréhez, az érzelmekért és a memóriáért felelős agyterülethez. Tudományos tanulmányok szerint bizonyos illatok, mint például a levendula, nyugtató hatást válthatnak ki és csökkenthetik a stressz szintjét, míg a citrusillatok, mint a citrom vagy a narancs, felélénkíthetnek és javíthatják a hangulatot. Ezeknek az illatoknak az autóban való használata segíthet kellemesebb és nyugodtabb környezetet teremteni, ami különösen hasznos lehet stresszes ingázás vagy hosszú utazások során.

Illatok és a vezetés biztonsága

Érdekes módon bizonyos illatok közvetlenül befolyásolhatják a vezetés biztonságát azzal, hogy javítják a koncentrációt és csökkentik a vezető fáradtságának kockázatát. Egy Japánban végzett tanulmány megállapította, hogy a borsmenta és a cédrusfa illata javíthatja a koncentrációt és a reakcióidőket, ami kulcsfontosságú lehet hosszú vagy megterhelő utak során. További kutatás rámutatott, hogy a kávé illata segíthet csökkenteni a vezetők fáradtságérzetét, ami fontos tényező a közúti biztonság növelése szempontjából. Az autóillat esetében a cédrusfa illatát nálunk a Diamond Cedarwood autóillat képviseli.

Egészségügyi előnyök

A pszichológiai és biztonsági aspektusokon túl az autóillatosítóknak közvetlen egészségügyi előnyei is lehetnek. Tanulmányok azt mutatják, hogy az illatok szerepet játszhatnak a stressz és szorongás csökkentésében, ami különösen fontos azok számára, akik hosszú órákat töltenek a volán mögött. Például a levendula illata ismert nyugtató tulajdonságairól és segíthet csökkenteni a stressz szintjét a csúcsforgalomban vagy nehéz körülmények közötti vezetés során. A levendula autóillat is megtalálható kínálatunkban.

Egy másik fontos szempont az autó levegőjének minősége. Tekintettel arra, hogy sokan jelentős mennyiségű időt töltenek autóikban, bizonyos illatok használata javíthatja a tisztaság és frissesség érzetét. A természetes illatok ráadásul baktériumokkal és vírusokkal szemben is hatékonyak lehetnek, ezzel javítva a jármű belső terének higiéniáját.

Hogyan válasszuk ki és használjuk helyesen az autóillatosítókat

A klasszikus illatok kedvelői számára, akik új frissességre vágynak, a Diamond Orange parfüm pontosan az, amire szükségük van! Ennek könnyű, édes vaníliaesszenciája meleg aromaterápiás élményt nyújt az Ön autójának terében, teljes kényelmet biztosítva. Ha az édes illatokat részesíti előnyben, de a vanília nem az Ön számára való, a Diamond Red az ideális választás. Ez az illat, gazdagítva édes virágesszenciákkal, beleértve a fehér virágokat, narancsvirágot, frissítő lime-ot, jázminot és vonzó tuberózát, biztosan elvarázsolja Önt. A levendula szerelmeseinek itt van a Diamond Lavender Antistress, amely betölti az Ön autóját a levendula finom árnyalataival, stresszoldó hatásokkal, amelyek tökéletesen kiegészülnek az édes vaníliával, így létrehozva az Ön járművének legyőzhetetlen illatát.

Ha a friss és könnyű illatokat részesíti előnyben, próbálja ki a Diamond Blue-t, amely lenyűgözi az óceán frissességével.  Könnyű, mégis virágos illat, tele napsütéssel, ami azonnal a paradicsomi nyaralást és a meleg homokos strandot idézi elő. Ez a Diamond Monoï, finom illat az Ön autójához, amely büszkélkedhet az érzékeny virágesszenciákkal. Azok számára, akik a robosztusabb és markánsabb fás illatokat részesítik előnyben, a Diamond Cedarwood minden elvárásukat teljesíti. Ez az egyedi esszencia beburkolja az Ön autóját lágy, mégis markáns fás árnyalatokba, enyhén megspékelve vanília, pacsuli és ámbra jegyekkel.

Egy remek módja annak, hogy kiderítse, melyik parfüm a megfelelő az Ön számára, az, ha először kis tesztcsomagot vásárol, vagy egyből egy előnyös mintacsomagot, így kiderítheti, melyik illat az ideális az Ön számára.

 

 

 

Mire való a mosodai parfüm?

Mire való a mosodai parfüm?

Az otthonunkat kényelmesebbé és kellemesebbé tevő módszerek között az illatok elválaszthatatlan részévé váltak a háztartásunknak. Az illatok kulcsszerepet játszanak többek között a ruházatunkban is. A ruházati parfümök egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy ruháinkat és ágyneműnket tartósan kellemes illattal ruházzuk fel.

Mi az a ruházati parfüm?

A ruházati parfüm egy különleges termék, amelyet a mosáshoz adnak, fő célja, hogy kellemes illatot adjon a ruháknak. A hagyományos mosóporokkal vagy öblítőkkel ellentétben, amelyek elsősorban a tisztaság és a puhaság biztosítására szolgálnak, a ruházati parfümök elsődlegesen az illat megőrzésére vannak kifejlesztve. A Santini ruházati parfümjei folyékony állagúak és széles illatválasztékot kínálnak, a friss fás tónusoktól a finom virágos eszenciákig.

Hogyan működnek a ruházati parfümök?

A ruházati parfümök az illatokat a mosás során fokozatosan bocsátják ki, az aktív összetevők lassan oldódnak fel a vízben és mélyen behatolnak a szövetekbe. Ez a folyamat biztosítja, hogy az illat hosszú ideig megmaradjon a ruháiban, még több napi szárítás és tárolás után is. A modern parfümgyártási technológiáknak köszönhetően ezek a termékek hosszan tartó frissességet nyújtanak anélkül, hogy károsítanák a szöveteket vagy nemkívánatos foltokat hagynának.

jpeg-optimizer_Parfémy-do-prádla-1

Azok előnyei

A ruházati parfümök fő előnye, hogy képesek a ruhákat hosszabb ideig illatosan és frissen tartani. Emellett segítenek semlegesíteni a kellemetlen szagokat, ami ideális a sportruházat vagy a hosszabb ideig szekrényben tárolt ruhák esetében. Sokak számára a frissen mosott ruha illata tisztaságot és otthoni kényelmet jelent.

Hogyan használjuk a ruházati parfümöket

A legjobb eredmények elérése érdekében fontos követni a ruházati parfümök használati utasításait.

A mi parfümeink esetében az eljárás a következő:

A javasolt adagolás 5 ml koncentrátum 4 kg ruhára, a terméket az öblítőtartályba kell önteni. Nem szükséges hígítani. A javasolt adagolás betartásával nem hagy foltot. Minden típusú szövethez, színhez és mosási programhoz használható, beleértve a szárítógépben való szárítást is.

Használat a mosógépben: az adagolókupak tartalmát öntse a tiszta öblítőtartályba, és indítsa el a szokásos mosási programot.


Használat a szárítógépben: az adagolókupak tartalmát öntse egy tiszta pamutszövetre, és hagyja felszívódni. Helyezze a többi ruhával együtt a szárítógépbe. Indítsa el a szokásos szárítási ciklust.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ruházati parfümöt

A megfelelő ruházati parfüm kiválasztása azt jelenti, hogy figyelembe kell venni a személyes illatpreferenciáit és a specifikus igényeket. Mérlegelje, milyen illattípusokat részesít előnyben - legyenek azok friss, virágos, gyümölcsös vagy fás aromák. Az érzékeny bőrű személyek számára az allergénmentes összetevőket tartalmazó termékek ideálisak. Az ökológiai szempontokat fontolóra vevők természetes összetevőket tartalmazó parfümöket kereshetnek. Ne felejtsen el véleményeket olvasni, és tájékozódni más felhasználók termékkel kapcsolatos tapasztalatairól.

jpeg-optimizer_Parfémy-do-prádla-esence

Kínálatunkban két változatban, 50 ml és 250 ml kiszerelésben található:

Intense Bouquet finom virágos tónusokkal és fás aláfestéssel, Unlimited Freshness aldehid jegyekkel, cédrusfával és ilang-ilanggal a hosszan tartó illatért, Mystical Vibration levendulát, ambra és pézsmát kombináló egyedi kompozícióval, és Gold Passion mandarin és eukaliptusz aromájával az otthonos otthon érzéséért. Ezek az intenzív francia illatok kiváló alternatívát kínálnak az öblítőhöz, és hosszan tartó frissességet biztosítanak a ruháknak.

Gyakori kérdések és tévhitek a ruházati parfümökről

Gyakran találkozunk kérdésekkel a ruházati parfümök biztonságosságával, az anyagokra gyakorolt hatásával és az esetleges allergiás reakciókkal kapcsolatban. A legtöbb modern ruházati parfüm úgy van kifejlesztve, hogy biztonságos legyen széles körű anyagokhoz és minimalizálja az allergiás reakciók kockázatát. Az ilyen termékek összetételében történő innovációknak köszönhetően lehetséges a ruházat hosszú távú illatosítása, ami eloszlatja az elégtelen hatékonysággal kapcsolatos aggodalmakat.

jpeg-optimizer_Parfémy-do-prádla-2

Otthon, amely illatozik

A ruházati parfümök kiváló módja annak, hogy ruháit kellemes illattal tegye élettel telivé, és otthonának tisztaság és frissesség érzetét adjon. A termék kiválasztásakor fontos figyelembe venni a személyes preferenciákat és szükségleteket, hogy a ruházat nemcsak jól illatozzon, hanem kímélje a bőrét és a környezetet is.

¨

Valentin-napi ajándék nőknek: Tökéletes meglepetés párodnak

Valentin-napi ajándék nőknek: Tökéletes meglepetés párodnak

A Valentin-nap a szerelem és a partnerség ünnepe, alkalom arra, hogy kifejezzük mély érzéseinket és hálánkat azon személy felé, aki mellettünk áll. A tökéletes ajándék kiválasztása a partnered számára kihívást jelenthet, mivel például a testápoló kozmetikumokat minden nő inkább magának választja ki, de egyben nagyszerű lehetőség is a kreativitás és a szeretet kifejezésére. Ebben a cikkben inspirációt találhat a legjobb Valentin-napi ajándékokhoz, amelyek örömet okoznak a partnered szívének és egyben tükrözik az ő egyediségét és az Ön érzéseit felé. A hagyományos virágoktól kezdve a személyes illatokig, itt van néhány ötlet, hogyan teheti ezt a szerelmi ünnepet felejthetetlen élménnyé.

Virágok Valentin-napra: Több mint csak rózsák

A virágok klasszikus ajándékok, amelyek sosem mennek ki a divatból, de miért ne lépne túl idén a hagyományos rózsákon? Próbálja ki kedvese kedvenc virágait egyedi elrendezésben vagy fedezzen fel ritka fajokat, amelyek szépségükkel és eredetiségükkel lepik meg. A virágos ajándék lehet egy személyes kifejezése az érzéseinek, ha olyan fajtát választ, amelynek különleges jelentése van vagy kapcsolódik valamilyen szép pillanathoz a kapcsolatukban.

Květiny-na-valentýna-pro-ženu_5

Női parfümök: Az illat, ami megmarad

A parfüm egy intim ajándék, amely megköveteli, hogy jól ismerje a partnered preferenciáit. A megfelelő illat kiválasztása egy mély személyes ismeret és vonzalom gesztusa. Idén koncentráljon azokra a parfümökre, amelyek felidézik az emlékeket vagy valami újat és izgalmasat jelentenek az ő életében. A friss citrusosaktól a meleg fás jegyekig, hagyja, hogy az illat mesélje el a szeretet történetét.

Parfém-Ginerva-velký_3Parfém-ginerva-malý_4

Illatos gyertyák egy romantikus estéhez: Nyugalom és kényelem légköre

A gyertyák képesek egy átlagos estét felejthetetlen élménnyé varázsolni. Válasszon aromaterápiás tulajdonságokkal rendelkező gyertyákat a relaxációhoz vagy olyanokat, amelyek egyedi illattal rendelkeznek, ami felidézi a közösen töltött pillanatokat. A gyertyák nem csak otthonát szépítik meg, hanem a lobogó láng és a finom illat atmoszférát teremt telis-tele nyugalommal és intimitással.

svíčky-na-valentýna

Ajakköröm ápolás: Balzsamok és rúzsok a tökéletes mosolyért

Ajakköröm balzsamok és minőségi rúzsok kis, de jelentős ajándékok, amelyek kiemelik a partnered szépségét. Válasszon olyan termékeket, amelyek nem csak kiemelik természetes szépségét, hanem védelmet is nyújtanak a külső hatásokkal szemben. Az ajakköröm ápolási termékek lehetnek praktikus és egyben luxus ajándékok is, amelyek minden használatkor emlékeztetik őt a szeretetére.

Tńovací-balzámy_2

Csokoládé: Édes élmény az ízlelőbimbóknak

A csokoládé a Valentin-napi ünneplések szinonimája, de miért korlátozódjon a megszokott pralinékre? Válasszon partnerének minőségi csokoládét, amely túllép a szokásos gasztronómiai élményeken. Próbáljon ki kézzel készített csokoládé bonbonokat helyi gyártóktól, vagy sötét csokoládét egzotikus ízesítésekkel, amelyek megszólítják az ő érzékeit és új gasztronómiai kalandokat nyújtanak.

Čokoláda-na-valentýna_7

Ékszer: A szerelem és az örök értékek szimbóluma

Egy ékszer olyan ajándék, ami tartós és emlékeztet a felejthetetlen pillanatokra. Az ékszer kiválasztásakor gondoljon arra, ami illik a partnerének személyiségéhez – finom nyakláncok, elegáns karkötők vagy egyedi gyűrűk. Akár választhat olyan ékszert is, amely személyre szabható, így csak önök kettőjük számára hordoz különleges jelentést.

Šperky-válentýn_1

Otthoni illatok: Harmóniával teli otthon

Az otthoni illatok, mint a difúzorok vagy illatos pálcikák, nagyszerű módjai annak, hogy egy kis luxust és kényelmet vigyenek közös terükbe. Válasszon illatokat, amelyek megfelelnek a kedvese ízlésének és nyugalmat és harmóniát hoznak, ráadásul egy gyönyörű illat segíthet előidézni egy nagyszerű és szenvedélyes közös estét.

Diffuzér-santini-valentýn-večer_6

Autóillatok: Kellemes mindennapi utazás

A sokat vezető nő számára az autóillat praktikus és egyben személyes ajándék lehet. Válasszon illatot, amely tükrözi a személyiségét vagy felidézi a közösen töltött pillanatokat. Így minden utazás kellemesebbé válik, és a mindennapi ingázás olyan pillanattá válik, amikor rágondolhat Önre.

Parfém-do-auta-pro-ženu

Szeretettel

A Valentin-nap lehetőség arra, hogy szeretetet és hálát fejezzen ki a partnered felé gondosan kiválasztott ajándékokkal, amelyek tükrözik az ő egyediségét és az Ön érzéseit. Akár a hagyományos ajándékok, mint a virágok és a csokoládé mellett dönt, vagy valami egyedibbet részesít előnyben, mint az otthoni illatok vagy ékszerek, a lényeg, hogy az ajándékot szeretettel és gondoskodással válassza ki. Ne felejtse el, a legjobb ajándék az együtt töltött idő és az őszinte szeretet, amit egymás iránt éreznek, nem csak Valentin-napon, hanem minden nap.

 
 
Hírek a természet érintésével

Hírek a természet érintésével

Élvezze a tökéletes ápolást és relaxációt a Santini természetes termékeivel! 

Itt a nyár, a kényelem, a relaxáció és a fürdőzés ideje. Ebben az évszakban a bőr jobban ki van téve a napfény és egyéb hatásoknak, mint a klór a medencéből vagy a sós víz. Ezért előfordulhat, hogy a bőre túlzottan kiszárad. Ha ráadásul a bőre érzékenyebb, egész évben minőségi természetes kozmetikumokat kellene használnia.

 
Elégedett jelenlegi kozmetikumával? 

Minden bőrtípus más és más kozmetikumot igényel. Van, akinek a bőre természetesen táplált, mások egész életükben küzdenek a száraz bőrrel. Univerzális kozmetikumot keres, ami minden évszakban megfelel? Akkor felejtse el a drogériás termékeket, és válassza természetes kozmetikumainkat. Ezek bármelyik bőrtípus számára kíméletesek, természetes kivonatokat tartalmaznak, amelyek jótékonyan és intenzívebben hatnak a bőr minőségének javítására. Fontos már a fürdésnél is gondolni a bőrápolásra. A bőr táplálását már ebben a mindennapi higiéniában is támogathatja, ha természetes fürdősót használ, amely szépen hidratálja a test bőrét. Ezután ajánlott további ápoló kezelést alkalmazni, például ápoló balzsamot vagy radírt.

Próbálja ki a természet lágy érintését 

Termékpalettánkba bevezettük a természetes sorozatot, amely gondoskodik a bőréről, de a relaxálás közbeni hangulatos légkört is elősegíti. Kínálunk egy banános-karamellás illatú finomító radírt. A bőre szépen táplált és hidratált lesz, és egyben nagyszerű masszázst is kap. A fürdőzési élmény fokozására csodálatos fürdősókat készítettünk Önnek, hármas illatban. Ezekkel tökéletes ellazuló fürdőt készíthet, amely fontos ásványi anyagokkal látja el a bőrét. Amint befejezte a fürdést, biztosan értékelni fogja a testápoló balzsamunkat. Shea vajat, természetes olajokat, citronellát és meduňkát rejt. Kiváló a száraztól az igen érzékeny bőrig. Tökéletesen táplálja a bőrt. Ezután puha, rugalmas és hidratált lesz. Ezt a tökéletes természetes relaxációt természetes gyertyák egészítik ki.

Élvezze a relaxációt természetes gyertyák kíséretében 

El tudja képzelni magának egy relaxációs napot, amikor természetes termékekkel kényeztetik? Egyszerű. Próbálja ki természetes termékeinket, és kényeztesse magát otthoni spa élménnyel. Termékeink segítségével nemcsak teljes testével merülhet el a csodálatos természetes ápolásban, hanem az élményt természetes gyertyák használatával is fokozhatja. Két különleges illatban kaphatók. Az egyik a Málna tejszínhabbal és a másik a Sült szilva. Higgye el, hogy a relaxáció már az e két csodálatos illat megérzésével kezdődik. Kézzel öntötték és méhviaszból készültek. Nagyon praktikus csomagolásban vannak, amit tovább használhat. Szép kiegészítői otthonának, amely csodálatosan illatosít. Ráadásul csak cseh alapanyagokból készültek.

Nem feledkeztünk meg a négylábú kedvencekről sem

Hűséges négylábú barátaink is megérdemlik a minőségi természetes ápolást. Leginkább a mancsaik vannak terhelés alatt, például télen, amikor sózott járdákon kell sétálniuk. A mancsok párnáinak felszíne ekkor sérülhet és repedezhet. Ezért kényelmük érdekében hozzáadtuk kínálatunkhoz a manccsakra regeneráló védőbalzsamot. Shea vajból, argán- és avokádóolajból, méhviaszból és citromfűből áll. Alkalmas a száraz helyekre, amelyeket szépen táplál. Továbbá egész évben használható, mint univerzális gyógykrém. Védőréteget képez, amely megakadályozza a környezeti szennyeződésekkel való érintkezést. Így gondtalanul élvezheti a sok megtett kilométert.

 

 

 

 

 

Santini cink krém

Santini cink krém

Ha a kozmetikai felszerelésében hiányzik a cinkkrém, mindenképpen beszereznie kell ezt az univerzális segítőt. Miért? Eláruljuk, mi teszi a cinkkrémet csodálatossá és miben segíthet.

Legfőbb ereje a bőrsejtek regenerálódásában és megújulásában, az érzékeny bőr védelmében és a sérült bőr nyugtatásában rejlik.

Minden bőrtípust, majdnem minden korosztályban, kiütések vagy bőrproblémák gyötrik. A cinkkrémmel azonban a bőrápolás sokkal egyszerűbb. A cinket tartalmazó krém kiváló hatásokkal rendelkezik a bőrproblémák esetén. Összetétele elsősorban az akne utáni hegek gyógyulását támogatja.

Fő összetevője, a cink, szintén gyulladáscsökkentő, regeneráló és antioxidáns. Éppen ezért tökéletes apró sérülések, zúzódások, duzzanatok vagy tetoválás után.

A cinkkenőcs tökéletes segítség a legkisebbek ápolásában is. Gyógyító segítséget nyújt horzsolások, irritáció és pelenka okozta kiütések esetén, amelyek különösen a csecsemőket érintik a pelenkázási területen,

A krém kiváló választás a testnek és az arcának, minden korosztálynak és minden bőrtípusnak.

Adja meg bőrének a legjobbat – adja meg neki a cinkkrémet! Finom, mégis nagyon hatékony.

100 %-ban „KELL”-nek értékeljük.

Tudjon meg többet a cink kézi kenőcsr -)

 

1849-1