Uniszex parfüm SANTINI - One Spirit, 18 ml

Egyedülálló gyümölcsös-fás illat.
A Calvin Klein CK One illata ihlette.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
18.7.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 19112020
3 528 Ft
Uniszex parfüm SANTINI - One Spirit, 18 ml

Kiváló megoldás - 18 ml-es minipermetező zsebbe vagy táskába!

Az ONESPIRIT a Majek Spirit gondolatainak, alkotásának és életfilozófiájának kivonata egyetlen elegáns üvegben. Ez egy szabadsággal és bátorsággal teli illat, amely nem ölt nőies vagy férfias formát. Lehetővé teszi, hogy felfedezze teremtő erejét és szabad szellemét.

„Tisztelem mások hiedelmeit és véleményét, bőrszínüktől, nemüktől vagy szexuális irányultságuktól függetlenül. Mert mindannyian egy SPIRIT vagyunk” – mondja maga Majk Spirit. Még a ONESPIRIT márka sem tesz különbséget az emberek között. Éppen ellenkezőleg, egységesíti és kiemeli azt a filozófiát, amely Majko zenéjében és szövegében évek óta tükröződik. A szlovák rapper ezúttal azonban még ennél is tovább akart menni, így most meg lehet illatozni ezt az egyedi esszenciát, amely univerzális, megkülönböztetés nélkül mindenkinek megfelel, ugyanakkor pontosan neked szánta.

A parfüm friss narancs és lime jegyekkel nyit, melyeket szokatlanul fűszeres wasabi egészít ki. Az ibolya virágok mámorító esszenciája keveredik a csípős gyömbérrel. Az illat szívében érezni fogod a menta és a gin energizáló kombinációját, amit a rózsa finom aromájával egészít ki. Minden a jellegzetes fás jegyekkel zárul, amelyeket bőr egészít ki. Az ONESPIRIT parfüm egy féktelen, szelídíthetetlen szellemű ember esszenciája. Lebontja a konformitást és a sztereotípiákat, hogy felébressze benned a lázadást és az élethez való bátorságot.

 

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Női
Az illat egy fajtája: Friss, Fűszeres
? FEJ: lime, ibolya szirmok, narancs , wasabi, gyömbér
Illat ihlette: Calvin Klein CK One
Űrtartalom: 18 ml
Kinek?: Unisex
? SZÍV: gin, menta , rózsa
? ALAP: bőr, szantálfa

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: