Ajándék tusfürdő készlet MAXX SPORTIVA

A MAXX Sportiva DYNAMIC, ACTIVE és POWER frissítő tusfürdők ajándékkészlete nemcsak minden szenvedélyes sportolót fog megörvendeztetni.

Elérhetőség Raktáron (3 db)
Várható kézbesítés:
18.7.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: MAXT2301
3 543 Ft
Ajándék tusfürdő készlet MAXX SPORTIVA

A MAXX Sportiva DYNAMIC, ACTIVE és POWER frissítő tusfürdők ajándékkészlete nemcsak minden szenvedélyes sportolót fog megörvendeztetni. Az élénkítő koffeint és friss mentolt tartalmazó tusfürdők új lendületet adnak a testnek, és minden férfit megbízhatóan visszahoznak a formába. Kényeztesse magát vagy szeretteit egy új adag energiával, ellenállhatatlan illattal és intenzív frissességgel egész napra.

 

Az ajándékdoboz tartalma:

A MAXX Sportiva DYNAMIC tusfürdő (250 ml) gyengéden mossa le az egész test bőrét és a hajat. Masszázszuhannyal kombinálva felgyorsítja a regenerációt, ellazítja a megfeszült izmokat és lemossa a fáradtságot.

A MAXX Sportiva ACTIVE tusfürdő (250 ml) gyengéden mossa le az egész test bőrét és a hajat. Masszázszuhannyal kombinálva felgyorsítja a regenerációt, ellazítja a megfeszült izmokat és lemossa a fáradtságot.

A MAXX Sportiva POWER tusfürdő (250 ml) gyengéden mossa le az egész test bőrét és a hajat. Masszázszuhannyal kombinálva felgyorsítja a regenerációt, ellazítja a megfeszült izmokat és lemossa a fáradtságot.

Szivacs

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: