Aroma diffúzor SANTINI - PRAHA

Ízléses illat dohányellenes jegyekkel.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
26.6.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 1000049
3 790 Ft
Aroma diffúzor SANTINI - PRAHA
Santini praha Diffuzer kulata
Tipp

A luxus otthoni illat ízléses dohányzásellenes tónusokkal az otthon illatát békével és harmóniával teli illatos oázissá varázsolja.

Élvezze otthona tisztaságát az időjárástól függetlenül. A speciálisan kialakított dohányzásellenes aroma segít semlegesíteni a dohányfüst rejtett szagát, a fás aroma és a tűlevelű jegyek pedig autentikus hangulatot kölcsönöznek otthonának. A Praha aromadiffúzor illatosabbá varázsolja otthonát a cigarettafüst kellemetlen szaga nélkül.

A rattan szárak, amelyeknek köszönhetően fokozatosan kellemes és friss aroma alakul ki a helyiségben, olyan elegáns és természetes megjelenést kölcsönöz a diffúzornak. A diffúzor így kellemes és holisztikus élményt teremt az intenzív, de mégis finom aromáról a lakásban.

Hogyan kell használni:
Az aromadiffúzorból a behelyezett pálcikák segítségével fokozatosan szabadul fel az aroma. Minél több pálcikát merít a tartályba, annál erősebb lesz az illat esszenciája a szobában. A beázott rudak időnkénti forgatásával is növelheti a belső illat intenzitását. Tartsa távol gyermekektől. Ha a diffúzor töltet érintkezik a bőrrel, azonnal mossa le bő szappannal és vízzel. Szembe kerülés esetén öblítse ki vízzel néhány percig.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Lakossági diffúzorok
Űrtartalom: 100 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: