Autóparfüm AREON PERFUME NEW 50 ml Platinum

Luxus, lágy illat. A vezető francia szakértők által természetes alapanyagokból tervezett parfüm citrusos, fás és virágos jegyekkel illatosítja járműve belsejét.

Elérhetőség Raktáron (5 ks)
Várható kézbesítés:
26.6.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: MCP06
4 299 Ft
Autóparfüm AREON PERFUME NEW 50 ml Platinum

Egyedülálló légfrissítő, elsősorban az autóhoz. A parfüm természetes alapanyagokból készült, és 5-6 hónapig illatosítja járműve belsejét. Kétféleképpen használhatod: permetezd közvetlenül a belsejébe, vigye fel a parfümöt a mellékelt címke egyik vagy mindkét oldalára. Ismételje meg a felvitelt, amint az illat kevésbé intenzívnek tűnik. A termék élettartama meghosszabbítható, ha a címkét olyan helyre helyezik, ahol minimális a légáramlás.

Ezt a parfümöt vezető francia szakértők tervezték luxus, finom illatként férfiak és nők számára egyaránt; a friss citrus és zöld jegyeket finom ibolya, jázmin és az üröm gyógynövényes ereje egészíti ki, keserű jegyet adva a kompozícióhoz, mindez pacsuli, pézsma és fás illatokon alapul.

  • fejjegyei a narancs, citrom, zöld aromái
  • szív ibolya, jázmin, artemisia (zsálya)
  • alapjegyei (test) a pacsuli, a fa, a pézsma

Az illat segíthet elűzni a fáradtságot és enyhíti a stresszt.


Csomagolás:

A parfüm permetezővel ellátott üvegpalackban érkezik. Térfogata 50 ml. Használja a mellékelt címkét a parfüm felviteléhez. A termék csomagolása egy fekete dobozból áll, amely luxusnak és stílusosnak tűnik.

Felhasználás: járműbelső, otthon, iroda, szekrények stb. Az egyedi illatnak és ízléses csomagolásnak köszönhetően a termék luxusajándékként is használható.
Ez a termék a légfrissítők legmagasabb kínálatába tartozik, minősége még a legigényesebb, kifinomult ízlésű vásárlókat is kielégíti.

Értesítés:
Ne permetezzen parfümöt bőr, műanyag, festett vagy lakkozott felületekre – ezek megsérülhetnek. A palackot 5-30°C közötti hőmérsékleten tárolja és használja. Védje a közvetlen napfénytől.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Autós parfümök
Űrtartalom: 50 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: