Autóparfüm AREON PERFUME NEW Gold 50 ml

Luxus, lágy illat. A természetes összetevők vezető francia szakértői által tervezett parfüm a citrusfélék és a fenyő frissítő jegyeivel illatosítja járműve belsejét.

Elérhetőség Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
26.6.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: MCP04
4 299 Ft
Autóparfüm AREON PERFUME NEW Gold 50 ml

Egyedülálló légfrissítő, elsősorban az autóhoz. A parfüm természetes alapanyagokból készült, és 5-6 hónapig illatosítja járműve belsejét. Kétféleképpen használhatod: permetezd közvetlenül a belsejébe, vigye fel a parfümöt a mellékelt címke egyik vagy mindkét oldalára. Ismételje meg a felvitelt, amint az illat kevésbé intenzívnek tűnik. A termék élettartama meghosszabbítható, ha a címkét olyan helyre helyezik, ahol minimális a légáramlás.

Ezt a parfümöt vezető francia szakértők tervezték luxus, finom férfiillatként, amely a citrusfélék és a fenyő frissítő jegyeivel nyílik meg, amelyet eukaliptusz illóolajok és a rózsával lágyított levendula ánizsos gyógynövényi ereje egészít ki. Ennek érzékibb és melegebb arcot ad az alappézsma és a pacsuli, kiegészítve a borostyán gazdagságával.

• a fej narancsból, citromból, fenyőből áll
• szíve levendula, ánizs, eukaliptusz, rózsa
• alapjegyek (test) a pézsma, az ámbra, a pacsuli.

Az illat segíthet elűzni a fáradtságot és enyhíti a stresszt

 

Csomagolás:
A parfüm permetezővel ellátott üvegpalackban érkezik. Térfogata 50 ml. Használja a mellékelt címkét a parfüm felviteléhez. A termék csomagolása egy fekete dobozból áll, amely luxusnak és stílusosnak tűnik.

Felhasználás: járműbelső, otthon, iroda, szekrények stb. Az egyedi illatnak és ízléses csomagolásnak köszönhetően a termék luxusajándékként is használható.
Ez a termék a légfrissítők legmagasabb kínálatába tartozik, minősége még a legigényesebb, kifinomult ízlésű vásárlókat is kielégíti.

Értesítés:
Ne permetezzen parfümöt bőr, műanyag, festett vagy lakkozott felületekre – ezek megsérülhetnek. A palackot 5-30°C közötti hőmérsékleten tárolja és használja. Védje a közvetlen napfénytől.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Autós parfümök
Űrtartalom: 50 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: