Az évszaknak megfelelően cseréled a parfümödet?

Biztosan tudod, hogy a megfelelő parfümöt használod a megfelelő időben? Ismered az évszaktól függő parfümhasználat szabályait? Ha még mindig nem vagy teljesen tisztában vele, van egy egyszerű útmutatónk, hiszen ahogy az időjárás változik, úgy változik a parfüm is.

TAVASZI
Tavasszal a legjobb, ha friss illatokat használunk. Mivel a tavasz az édes romantikát is magával hozza, egyetlen nő sem nélkülözheti az édes virágillatokat, a citrusos illatok frissességet adnak nekünk, és a különféle, nem tolakodó gyümölcsös illatú parfümök is megfelelőek. Mivel a tavasz beköszöntével felébred a természet a hibernációból, beköszönt a melegebb idő is és izzadni kezd a szervezetünk, célszerű finom könnyed és friss illatú parfümöket használni, amelyek csodálatosan kiemelkednek a bőrön és felébresztik érzékeinket, vágyainkat.

Kínálatunkból mindenképp ajánljuk a hölgyeknek, hogy nyúljanak a Julvien parfüm gyümölcsös akcentusokkal teli virágillatához vagy a Pink Yvésse parfüm frissítő virágillatához, amely régóta a vásárlóink ​​legnépszerűbb illatai közé tartozik. Az uraknak viszont ajánlatos a Pego Legend finom, de magával ragadóan érzéki illatát vagy a Durmiere parfüm élénkítő, citrusos tónusokkal és fás jegyekkel teli illatát választani, amivel nem lehet mellébeszélni. Escada Különösen, Versace Bright Crystal, Montblanc Legend, Dolce&Gabbana Pour Homme.

NYÁR
A forró nyári napokon szükség van egy szükséges adag felfrissülésre és energiára. Ezért célszerű speciálisan megalkotott nyári illatokat használni, amelyekből a nap, a tenger és a trópusi gyümölcsökkel és egzotikus virágokkal kevert kellemes szellő illatát érezheti. Ezekben a meleg napokban ajánlott kerülni az erős fűszeres és túl intenzív illatokat. Ezért válassz olyan parfümöt, amely örömet, könnyedséget, frissességet kölcsönöz neked, és nem irritálja feleslegesen a bőrödet és az orrodat nehéz fűszeres illattal. Javasoljuk, hogy válasszon különleges nyári könnyed illatokat, amelyek olyan frissek, mint a szellő, és amelyek a tenger és az egzotikum illatát idézik. A nyári parfümök főleg gyümölcs- és virágkomponenseket tartalmaznak, éppen ellenkezőleg, minimális fűszert.

A nyári hónapokban azt ajánljuk kínálatunk hölgyeinek, hogy nyúljanak az egyenes üde illathoz, az óceán könnyedségével a Grandeza Light Blue parfümhöz vagy a Green Yvésse parfüm tökéletesen frissítő illatához, amely zöld jegyeket kölcsönöz. tea, menta és citrom. Javasoljuk, hogy az urak válasszák portfóliónk egyik legkelendőbb illatát, mégpedig a Giome parfüm egyedülállóan friss illatát. Nem fog csalódni sem a Savage parfüm friss, energiával teli illatában, sem a One Spirit parfüm menta és gin energetizáló kombinációjának egyedi friss illatában. Dolce Gabbana Light Blue, Versace Bright Crystal, Chanel Allure Homme Sport, Calvin Klein CK One, Lacoste Essential.

ŐSZ
Az ősz beköszöntével megváltozik a természet és az illatokkal kapcsolatos követelmények is. Mondhatnánk, hogy az őszi időjárással és a hűvösebb napok beköszöntével az illatok nehezebbé válnak. Ideje tehát a parfümünket is lecserélni. Következnek az érzéki, édes illatok, amelyek sok titkot rejtenek, és a kelet érintését. Az őszi parfümöket elsősorban fás és fűszeres árnyalatok jellemzik, amelyeket az érett gyümölcs édes aromái egészítenek ki. A fűszerek közül a kardamom, a bergamott, a fehérbors és a vaníliarúd illatát használják leggyakrabban. A fás illatok közül elsősorban szantálfa és cédrus. A legelterjedtebb gyümölcs a grapefruit, a birs, a citrusfélék, a szeder és a szilva.

A London Berry női parfüm ezeknek az igényeknek tökéletesen megfelel, kellemes és édesen meleg virágos illat, tökéletesen kiegyensúlyozott gyümölcsös tónusokkal. De biztosan nem fog csalódni a Carmina parfüm nagyon kellemes, intenzív illata, mely tökéletes összetételével fog elvarázsolni. A férfi parfümök közül a karizmatikus és magával ragadó férfi parfümöt ajánljuk, keleti jegyekkel, Luis XIV. vagy olyan illatokat, amelyek régóta a bestsellereink közé tartoznak. És ez, a keresztény férfiparfüm keleties-fás illata vagy az édesebb menta ellenállhatatlan illata, a Daniell parfüm enyhén üde aláfestésével. Lacoste Touch of Pink, Chanel Allure Homme Sport, Yves Saint Laurent L'Homme, Carolina Herrera 212 VIP, Paco Rabanne 1 million.

TÉLI
A tél is magával hozza sajátos illatait. Sötét és fagyos napokon egy megfelelően kiválasztott parfüm segítségével deríthetjük fel hangulatunkat. A tél a bálok, a szórakozás, a tánc és a baráti találkozások időszaka is. Télen is nagyon fontos a jellegzetes illatunk. Ezekben a hónapokban célszerű nehezebb és kifejezőbb illatokat használni. Leggyakrabban vanília, csokoládé, keleti, mézes illatú és különféle titkokat rejtő illatú parfümöket használnak. Ezért ne félj olyan érzéki és intenzív illatokat választani, amelyek még a hidegben is felmelegítenek. Akárcsak nyáron, a parfümön érdemes spórolni, télen éppen ellenkezőleg, többet is adhatunk hozzá.

A Sia női parfüm minden bizonnyal gondoskodik erről, amely édes, virágos aláfestésű illatával elvarázsol, és egyértelműen portfóliónk legkelendőbb parfümje. De nem fog hibázni, ha újdonságaink közül választ. A Bela parfüm egy addiktív, virágos-gyümölcsös illat, fás keleti aláfestéssel, és gyorsan megnyerte vásárlóink ​​szívét. Egy másik nagyszerű választás a Ginevra női parfüm, amely tökéletes értelmezése annak, amikor az erős érzékiség megszállottsággá változik. Röviden, ez egy érzéki és tüzes illat, amely az új függőséged lesz! De gondoltunk a férfiakra is, nekik mindenképpen ajánljuk a •RAVANGER• parfüm egyedi gyümölcsös-fűszeres illatát. Lancôme La Vie Est Belle, Calvin Klein Euphoria, GIVENCHY L'Interdit Rouge, Creed Aventus.