Aroma diffúzor SANTINI - Rose

Otthoni illat, melynek gyümölcsös árnyalatai frissítő és kellemes könnyedséget adnak az illatnak, míg a rózsa finom virágos jegyei gazdag és romantikus karaktert fejlesztenek ki.

A tétel elfogyott…
Elérhetőség Elfogyott
Szállítási lehetőségek
Kód: 201929041
3 790 Ft
Aroma diffúzor SANTINI - Rose
Aroma diffúzor SANTINI - Rose
Tipp

Luxus illat a lakásba egy kis romantikával. Diffúzorunk elegáns rózsa aromája a béke és harmónia oázisává varázsolja otthonát.

A Rose aromadiffúzor olyan, mint egy séta a virágzó kertben. A diffúzor a frissítő gyümölcsös árnyalatokat és a rózsát a legpuhább tónusaiban ötvözi, amely magába szívja érzékeit. A rózsa lakásillat a frissesség és lágyság esszenciája, amely kellemes és felejthetetlen hangulatot hoz a térbe.

A rattan szárak, amelyeknek köszönhetően fokozatosan kellemes és friss aroma alakul ki a helyiségben, olyan elegáns és természetes megjelenést kölcsönöz a diffúzornak. A diffúzor így kellemes és holisztikus élményt teremt az intenzív, de mégis finom aromáról a lakásban.

Hogyan kell használni:
Az aromadiffúzorból a behelyezett pálcikák segítségével fokozatosan szabadul fel az aroma. Minél több pálcikát merít a tartályba, annál erősebb lesz az illat esszenciája a szobában. A beázott rudak időnkénti forgatásával is növelheti a belső illat intenzitását. Tartsa távol gyermekektől. Ha a diffúzor töltet érintkezik a bőrrel, azonnal mossa le bő szappannal és vízzel. Szembe kerülés esetén öblítse ki vízzel néhány percig.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Lakossági diffúzorok
Űrtartalom: 100 ml
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: