Fumé Rubis

Méremesse magába a lenyűgöző Fumé Rubis világába, ahol az elegancia, a kifinomultság és az egyedi illatkompozíciók találkoznak. A Fumé Rubis termékcsaládunk széles választékot kínál a parfümözött gyertyáktól az aroma diffúzorokig, minden termék gondosan megtervezve annak érdekében, hogy nyugalmat és harmóniát árasztó légkört teremtsen.

Oldal 1/ 1 - összesen 7 termék
Luxus ajándék készlet - Fumé Rubis & Lavender
Akció Tipp
7 119 Ft
10 177 Ft (–30 %)

Luxus illatos gyertyakészlet, amely csodálatos illattal illatosítja otthonát és hangulatos légkört teremt.

7143
Santini luxus gyertya - Fumé Rubis, 200 g
Tipp
4 532 Ft

Illatos gyertya nagyon friss és gyümölcsös illattal, sárgabarack, citrus és tenger jegyeivel.

0320213
Aroma diffúzor SANTINI - Fumé Rubis
Tipp
3 732 Ft

Nagyon friss és gyümölcsös illat sárgabarack, citrus és tenger jegyeivel.

1000029
SANTINI - Fumé Rubis légfrissítő, 100 ml
2 415 Ft

Nagyon friss és gyümölcsös illat, sárgabarack, citrus és tengeri jegyekkel.

1000040
Tartalék töltés aroma diffúzorhoz SANTINI - Fumé Rubis
2 337 Ft

Nagyon friss és gyümölcsös illat sárgabarack, citrus és tenger jegyeivel.

1000029-01
Santini - Fumé Rubis légfrissítő, 250 ml
Santini - Fumé Rubis légfrissítő, 250 ml
Pillanatnyilag nem elérhető (>5 db)
1 490 Ft

Nagyon friss és gyümölcsös illat, sárgabarack, citrus és tengeri jegyekkel.

12122-1
Otthoni illatminta Fumé Rubis, 18 ml
1 082 Ft

Egy minta a Fumé Rubis otthoni illatból. Nagyon friss és gyümölcsös illat, melyben a kajszibarack, a frissítő citrusok és a tengeri frissesség finom árnyalatai ötvöződnek.

1000029-18

Fumé Rubis illatos gyertyák

Illatos gyertyáink első osztályú francia aromákkal és minőségi alapanyagokkal készülnek, amelyek hosszantartó és következetes illatot garantálnak. A Fumé Rubis gyertya így ideális esti relaxáláshoz vagy meditációs és relaxációs rituálék kiegészítéseként. Segítségével meleg és barátságos légkört teremthet bármely helyiségben.

Fumé Rubis aroma diffúzorok

Próbálja ki Fumé Rubis aroma diffúzorainkat, amelyek folyamatosan és hatékonyan terjesztenek finom illatot az Ön otthonának minden szegletében. Minden diffúzor úgy van kialakítva, hogy ne csak lenyűgöző illatforrásként szolgáljon, hanem elegáns kiegészítője is legyen otthonának.

Ideális minden otthonba A Fumé Rubis termékek tökéletes ajándék azok számára, akik a friss és gyümölcsös illatokat kedvelik, vagy csodálatos módon teszik otthonukat kellemesebbé. A Fumé Rubis illat a bestsellerünk, győződjön meg róla maga.

Miért válassza a Fumé Rubis-t?

Hosszan tartó illat: A Fumé Rubis termékcsalád minden egyes terméke az intenzitásáról és az illat tartósságáról ismert, amely hosszú ideig megmarad. Első osztályú alapanyagokból készült: Csak francia illóolajokat használunk a gyártáshoz, így termékeink a minőség garanciáját képviselik. Elegáns design: A Fumé Rubis termékei nemcsak funkcionálisak, hanem szemet gyönyörködtetők is, így remek kiegészítői lehetnek bármely szobának.

Fedezze fel teljes kínálatunkat, és válassza ki azt a terméket, amely leginkább megfelel az Ön stílusának és igényeinek. A Fumé Rubis minden terméke a minőség és elégedettség garanciáját jelenti. Hagyja, hogy elvarázsolja Önt a Fumé Rubis, és változtassa minden pillanatot különleges alkalommá.

a santini versenyelőnyei