Férfi parfüm SANTINI - Garmett, 18 ml

Földszerű illat fás jegyekkel.
A Gucci  Gucci illata ihlette.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
24.5.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 1000055
3 575 Ft
Férfi parfüm SANTINI - Garmett, 18 ml

Kedvenc illatod új kabátban! Úgy döntöttünk, hogy újraalkotjuk néhány kedvenc parfümöd dizájnját. De ne aggódj, az illat ugyanaz marad!
Felhívjuk figyelmét, hogy a doboz kialakítása a készlet erejéig függ, így rendeléskor még az eredeti csomagolást kaphatja meg.


Férfi parfüm
SANTINI - Garmett, Eau de parfume, 18 ml.

Kiváló megoldás minipermetező zsebébe vagy táskájába!

A Garmett egy domináns férfi illat. Egyedi esszenciáinak és összetételének köszönhetően korlátlan férfivá teszi, aki mindenre képes. A dohány és az ibolya erős illata egy idő után elgyyengül, és megnyitja a nyír és a bergamott fás tónusait, amelyek fokozatosan keverednek a cédrus, a ciprus és a bőr sajátos illatával. Ez az illat adja a Garmett parfümnek azt a férfiasságot, amire szinte minden nő vágyik.

Hagyja abba az unalmas illatok mögé való rejtőzködést. A Santini parfüm más. Földes ,valamint vonzó, így a férfi, aki felfedezi erejét, ellenállhatatlanná válik a körülötte lévők számára. A Garmett illat egyszerűen meghatározza a stílust. Váljon Ön azzá, aki meghatározza! Váljon olyan férfivá, akitől nem idegen a luxus vagy az érzéki földiesség és a szenvedély. Férfivá aki nem fél kitűnni a tömegből.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Férfiak
Az illat egy fajtája: Fás, Fűszeres
? FEJ: dohány, ibolya
Illat ihlette: Gucci by Gucci Pour Homme
Űrtartalom: 18 ml
Kinek?: Férfiaknak
? SZÍV: nyírfa, bergamott
? ALAP: cédrus, ciprus, bőr

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: