Most fagyasztottuk be kedvenc termékeinek árait. 💙❄️Ne habozzon, vásároljon még ma!

Mosodai parfüm Santini - Gold Passion

Intenzív francia illat ruhaneműkhöz, az öblítő legillatosabb alternatívája. A vanília édes aromája a púderjegyekkel együtt otthonos és puha érzést kelt, amely otthont idéz.

Urtartalom
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Raktáron (>5 ks) Raktáron (>5 ks) Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
27.2.2024 27.2.2024 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Kód: 3831-50 3831-250 Kérjük, válasszon változatot
2 277 Ft 5 791 Ft 2 277 Ft-tól –20 % 1 818 Ft 4 629 Ft 1 818 Ft-tól
Mosodai parfüm Santini - Gold Passion
Mosodai parfüm Santini - Gold Passion
2 277 Ft 5 791 Ft 2 277 Ft-tól –20 %

Kiváló minőségű és intenzív francia illat mosáshoz. Remek alternatívája az elavult öblítőknek. Néhány csepp nem csak a ruháit, hanem az otthonát is illatosítja. A csodálatos illat mélyen behatol a szálakba, így a ruhák nagyon sokáig frissek és illatosak maradnak. A mosógép vagy a gardrób dobjából kiáramló gyönyörű illat csak az egyik előnye a Santini ruha illatának. Miután ezzel a termékkel mosott, még jobban szeretni fogja ruháit és törölközőit.

A gyógynövények és a jellegzetes virágok gyengéd érintése felpezsdíti a ruhanemű minden darabját. A vanília édes aromája a púderjegyekkel együtt otthonos és puha érzést kelt, amely otthont idéz. Intenzív és eredeti illat Gold Passion, melynek köszönhetően a kényelem és az egyediség érzését fogja tapasztalni.

 

Használata: Az ajánlott adagolás 5 ml koncentrátum 4 kg ruhaneműre, öntse a terméket az öblítő tartályba. Nem szükséges hígítani. Az ajánlott adagolás betartása esetén nem hagy foltot. Minden típusú textíliához, színhez és mosóprogramhoz alkalmas, beleértve a szárítógépet is.

Használat a mosógépben: öntse az ampulla tartalmát egy tiszta öblítőrekeszbe, és indítsa el a normál mosási programot.

Használat szárítógépben: öntse az ampulla tartalmát egy tiszta pamutszövetre, és hagyja felszívódni. Tegye a szárítógépbe más ruhaneművel együtt. Futtasson le egy szabványos szárítási ciklust.

Figyelmeztetés: Allergiás bőrreakciót válthat ki. Tartsa távol gyermekektől. Bőrrel való érintkezés esetén óvatosan mossa le bő szappannal és vízzel. Bőrirritáció vagy bőrkiütés esetén azonnal forduljon orvoshoz/kezeléshez. Mérgező a vízi környezetre, hosszan tartó károsodást okoz.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: