Most fagyasztottuk be kedvenc termékeinek árait. 💙❄️Ne habozzon, vásároljon még ma!

Mosodai parfüm Santini - Intense Bouquet

Intenzív francia illat ruhaneműkhöz, az öblítő legillatosabb alternatívája. Lágy virágjegyek fás érintéssel, hogy simogatják érzékeidet és megnyugtatják elméd.

Urtartalom
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Raktáron (>5 db) Elfogyott Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
8.3.2024 - Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Kód: 3829-50 3829-250 Kérjük, válasszon változatot
2 313 Ft 5 884 Ft 2 313 Ft-tól –20 % 1 848 Ft 4 704 Ft 1 848 Ft-tól
Mosodai parfüm Santini - Intense Bouquet
Intense Bouquet 250ml
Tipp
2 313 Ft 5 884 Ft 2 313 Ft-tól –20 %

Kiváló minőségű és intenzív francia illat mosáshoz. Remek alternatívája az elavult öblítőknek. Néhány csepp nem csak a ruháit, hanem az otthonát is illatosítja. A csodálatos illat mélyen behatol a szálakba, így a ruhák nagyon sokáig frissek és illatosak maradnak. A mosógép vagy a gardrób dobjából kiáramló gyönyörű illat csak az egyik előnye a Santini ruha illatának. Miután ezzel a termékkel mosott, még jobban szeretni fogja ruháit és törölközőit.

 

A tisztaság és frissesség felemelő és finom illata. Lágy virágjegyek fás érintéssel, hogy simogatják érzékeidet és megnyugtatják elméd. Az Intense Bouquet egyedi és intenzív illata szél- és napszagúvá varázsolja ruháit.

 

Használata: Az ajánlott adagolás 5 ml koncentrátum 4 kg ruhaneműre, öntse a terméket az öblítő tartályba. Nem szükséges hígítani. Az ajánlott adagolás betartása esetén nem hagy foltot. Minden típusú textíliához, színhez és mosóprogramhoz alkalmas, beleértve a szárítógépet is.

Használat a mosógépben: öntse az ampulla tartalmát egy tiszta öblítőrekeszbe, és indítsa el a normál mosási programot.

Használat szárítógépben: öntse az ampulla tartalmát egy tiszta pamutszövetre, és hagyja felszívódni. Tegye a szárítógépbe más ruhaneművel együtt. Futtasson le egy szabványos szárítási ciklust.

Figyelmeztetés: Allergiás bőrreakciót válthat ki. Tartsa távol gyermekektől. Bőrrel való érintkezés esetén óvatosan mossa le bő szappannal és vízzel. Bőrirritáció vagy bőrkiütés esetén azonnal forduljon orvoshoz/kezeléshez. Mérgező a vízi környezetre, hosszan tartó károsodást okoz.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosodai parfümök
Illat: virágos, fás, aldehides
5
1x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
KG Szerző | 25.6.2023
Nagyon kellemes illatú.
2
SA Szerző | 14.6.2023
Jó illatú,de sajnos kifolyva kaptam meg annak ellenére,hogy a csomagolás sértetlen volt.
SC Szerző Santini Cosmetic (Adminisztrátor) 16.6.2023
Sziasztok, sajnáljuk, hogy a termék nem érkezett rendben, kérem keressen meg minket e-mailben, egy esetleges cserével megoldjuk a dolgot. Santini Cosmetic