Santini illatosított víz - Gyöngyvirág

Érzéki illat a testnek és a hajnak a gyöngyvirág illatával.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
20.6.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 180720
2 472 Ft
Santini illatosított víz - Gyöngyvirág

Könnyű és magával ragadó, hogy kellemes legyen a mindennapi használatra anélkül, hogy túlzottan elvonná a figyelmet. Ez az eau de parfum különféle alkalmakra alkalmas, a munkanaptól a sportolásig, friss illata pedig egész nap javítja a hangulatot és az önbizalmat.

Az Eau de parfum elsősorban azért népszerű termék, mert használata nemcsak a bőrnek, hanem a hajnak is kíméletes. A haj hajlamos tovább szívni az illatokat, mint a bőr, így hosszabb ideig élvezheti kedvenc illata fátylát.

Menjen el a virágzó gyöngyvirágokkal teli tavaszi erdőbe illatosított vizünkkel, amely a tiszta boldogság és kikapcsolódás pillanataihoz viszi Önt. Ennek a csodálatos illatnak minden cseppje elvarázsol lágyságával, romantikájával, és beborítja érzékeit a virágillat bódító fátylajába. A gyöngyvirág illata a természetben eltöltött pillanatok emlékét idézi, amikor körülötte minden új napra ébred. Az eau de parfümünket gondosan úgy alakítottuk ki, hogy megragadja ezt az egyedülálló hangulatot, és elhozza a természet egy darabját, bárhová is megy. Ezzel az illattal kiemeli nőiességét, érzékiségét és természetes varázsát.

Hagyja magát elragadni a gyöngyvirágok világában, és fedezze fel finom szépségüket mindennapi életében. Készülj fel a bókokra, mert az Eau de Parfum-unkkal úgy fogsz ragyogni, mint még soha.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Eau de Toilette
Űrtartalom: 100 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: