Santini illatosított víz - Mangó

Érzéki illat a testnek és a hajnak a mangó illatával. 

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
26.6.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 170720
2 452 Ft
Santini illatosított víz - Mangó

Könnyű és magával ragadó, hogy kellemes legyen a mindennapi használatra anélkül, hogy túlzottan elvonná a figyelmet. Ez az eau de parfum különféle alkalmakra alkalmas, a munkanaptól a sportolásig, friss illata pedig egész nap javítja a hangulatot és az önbizalmat.

Az Eau de parfum elsősorban azért népszerű termék, mert használata nemcsak a bőrnek, hanem a hajnak is kíméletes. A haj hajlamos tovább szívni az illatokat, mint a bőr, így hosszabb ideig élvezheti kedvenc illata fátylát.

Az édes és friss mangójegyek koktélja olyan egyedi atmoszférát teremt, amely elvarázsolja érzékeit, és napsütötte tengerpartokra repít. Hagyd magad elragadni a manga világában, és fedezd fel nőiességed és érzékiséged új dimenzióit. Az eau de parfumunknak köszönhetően ellenállhatatlan egzotikus varázst áraszt magából, amely magára vonzza a figyelmet és felejthetetlen benyomást kelt. Ennek az illatnak köszönhetően kiemelkedik vonzereje és természetes hétköznapisága.

Élvezze a nyári örömöt és frissességet a mangó illattal, amely erőt és magabiztosságot ad a napi kalandokhoz. Készülj fel a bókokra, mert az Eau de Parfum-unkkal úgy fogsz ragyogni, mint még soha.

Te a mangó illat szerelmesei közé tartozol? Tekintse meg egyéb érzéki mangóillatú termékeink kínálatát is.

 

 

 

 

 

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Eau de Toilette
Űrtartalom: 100 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: