Santini illatosított víz - Lilac

Vedd körül magad az orgona magával ragadó illatával, és érezd a folyékony luxust a testeden.

A tétel elfogyott…
Elérhetőség Elfogyott
Szállítási lehetőségek
Kód: 160720
2 452 Ft
Santini illatosított víz - Lilac

Könnyű és magával ragadó, hogy kellemes legyen a mindennapi használatra anélkül, hogy túlzottan elvonná a figyelmet. Ez az eau de parfum különféle alkalmakra alkalmas, a munkanaptól a sportolásig, friss illata pedig egész nap javítja a hangulatot és az önbizalmat.

Az Eau de parfum elsősorban azért népszerű termék, mert használata nemcsak a bőrnek, hanem a hajnak is kíméletes. A haj hajlamos tovább szívni az illatokat, mint a bőr, így hosszabb ideig élvezheti kedvenc illata fátylát.

Az orgona édes és frissítő illata békét és harmóniát hoz az életedbe. Nincs más dolgod, mint felvinni ezt a varázslatos illatot, és azonnal a tavaszi kertek közepén találod magad, ahol finom lila lila virágok nyílnak. A lila nyugalmat kelt, csökkenti a stresszt és a szorongást, jobb alváshoz és csökkenti a depressziót. Ennek az illatnak köszönhetően nőiességed, ártatlanságod és hanyag eleganciád kiemelkedik.

Hagyd magad elragadni az orgona gyengédségének világában, és add hozzá ezt az illatot a mindennapjaidhoz. Készülj fel a bókokra, mert az Eau de Parfum-unkkal úgy fogsz ragyogni, mint még soha.

Az orgona illatok szerelmese vagy? Tekintse meg további termékeink kínálatát ezzel az érzéki lila illattal.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Eau de Toilette
Űrtartalom: 100 ml
A tétel elfogyott…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
ZA Szerző | 10.5.2024
Léleknyugtató igazi varázslat, üvegbe zárva!