Férfi parfüm SANTINI - Garmett, 50 ml

Földszerű illat fás jegyekkel.
A Gucci  Gucci illata ihlette.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
20.6.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 1000035
9 615 Ft
Férfi parfüm SANTINI - Garmett, 50 ml

Kedvenc illatod új kabátban! Úgy döntöttünk, hogy megújítjuk néhány kedvenc parfümöd dizájnját. De ne aggódj, az illat ugyanaz marad!
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a doboz kialakítása a raktárkészlettől függ, így előfordulhat, hogy a rendelésben továbbra is az eredeti csomagolást kapja meg.

Ne bújj el unalmas illatok mögé. A Santini parfüm más. Földes és vonzó, így egy férfi, aki felfedezi erejét, ellenállhatatlanná válik a körülötte lévők számára.

A Garmett illat egyszerűen meghatározza a stílust. Legyen Ön az, aki meghatározza! Egy férfi, akitől nem idegen a luxus vagy az érzéki földiesség és szenvedély. Egy ember, aki nem fél kitűnni a tömegből.

A Garmett egy domináns férfi illat. Az egyedi esszenciáknak és összetételnek köszönhetően korlátok nélküli, mindenre képes férfivá tesz. A dohány és az ibolya erős illata egy idő után felerősödik, és megnyitja a nyír és a bergamott fás jegyeit, amelyek fokozatosan egyesülnek a cédrus, a ciprus és a bőr sajátos illatával. Ő adja a Garmett parfümnek azt a férfiasságot, amire szinte minden nő vágyik.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Férfi parfümök
Az illat egy fajtája: Fás, Fűszeres
? FEJ: dohány, ibolya
Illat ihlette: Gucci by Gucci Pour Homme
Űrtartalom: 50 ml
Kinek?: Férfiaknak
? SZÍV: nyírfa, bergamott
? ALAP: cédrus, ciprus, bőr

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: