Most fagyasztottuk be kedvenc termékeinek árait. 💙❄️Ne habozzon, vásároljon még ma!

Mosodai parfüm Santini - Mystical Vibration

Intenzív francia illat ruhaneműkhöz, az öblítő legillatosabb alternatívája. A levendula jegyei a borostyán és a pézsma illatával együtt egyedülálló kompozíciót alkotnak, amely teljesen magába szívja Önt.

Urtartalom
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
8.3.2024 8.3.2024 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Kód: 3832-50 3832-250 Kérjük, válasszon változatot
2 323 Ft 5 909 Ft 2 323 Ft-tól –20 % 1 855 Ft 4 724 Ft 1 855 Ft-tól
Mosodai parfüm Santini - Mystical Vibration
Mystical Vibration 250ml
Tipp
2 323 Ft 5 909 Ft 2 323 Ft-tól –20 %

Kiváló minőségű és intenzív francia illat mosáshoz. Remek alternatívája az elavult öblítőknek. Néhány csepp nem csak a ruháit, hanem az otthonát is illatosítja. A csodálatos illat mélyen behatol a szálakba, így a ruhák nagyon sokáig frissek és illatosak maradnak. A mosógép vagy a gardrób dobjából kiáramló gyönyörű illat csak az egyik előnye a Santini ruha illatának. Miután ezzel a termékkel mosott, még jobban szeretni fogja ruháit és törölközőit.

 

Lenyűgöző intenzív illat a ruhaneműkhöz. A levendula jellegzetes jegyei a borostyán és az összetéveszthetetlen pézsma illatával együtt egyedülálló kompozíciót alkotnak, amely teljesen magába szívja Önt. Adjon kifinomultabb ruhát a Mystical Vibration illattal.

 

Használata: Az ajánlott adagolás 5 ml koncentrátum 4 kg ruhaneműre, öntse a terméket az öblítő tartályba. Nem szükséges hígítani. Az ajánlott adagolás betartása esetén nem hagy foltot. Minden típusú textíliához, színhez és mosóprogramhoz alkalmas, beleértve a szárítógépet is.

Használat a mosógépben: öntse az ampulla tartalmát egy tiszta öblítőrekeszbe, és indítsa el a normál mosási programot.

Használat szárítógépben: öntse az ampulla tartalmát egy tiszta pamutszövetre, és hagyja felszívódni. Tegye a szárítógépbe más ruhaneművel együtt. Futtasson le egy szabványos szárítási ciklust.

Figyelmeztetés: Allergiás bőrreakciót válthat ki. Tartsa távol gyermekektől. Bőrrel való érintkezés esetén óvatosan mossa le bő szappannal és vízzel. Bőrirritáció vagy bőrkiütés esetén azonnal forduljon orvoshoz/kezeléshez. Mérgező a vízi környezetre, hosszan tartó károsodást okoz.

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosodai parfümök
Illat: levendula, pézsma, borostyán

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: